Menzesz Ünnep Workshop (online)

Egészséges ciklus, jó közérzet

Időpontok

Görcs nélküli ciklus – workshop online

Mestruációdban meglelt elégedettség, avagy üröm helyett öröm.

Csodás női testünket oly gyakran bántjuk, pedig nagyon sokat küszködik, hogy teljesíteni tudjon, hogy szolgáljon téged. Hónapról hónapra megajándékoz az élet továbbadásának lehetőségével, nyílik, mint egy virág. Mi nők általában nem szeretjük „azokat a napokat”, majd amikor beköszöntenek „azok az évek”, akkor visszasírjuk a fiatalság hormonális állapotát.

A női egészség megélésének egyik alapja, hogy megismerjük saját lelkünk titkos bugyrait. Ha görcsölünk, ha rendszertelen a vérzés, ha hosszú ideig tart, ha nincs peteérés, ha rövid a menstruáció, ha elmarad, annak mindig oka van… Szakmai tapasztalataim azt mutatják, hogy ilyenkor valami változtatásra vár. Hiányos lépés ilyenkor, ha valós megoldás helyett, csak az orvostól várjuk a gyógyírt, mert lappangva velünk maradhat az ok. Visszanézve a PCOS, endometriózis, megfoganási nehézség, fájdalmas aktus, hormonális zavar, szexuális problémák, hőhullámok, kimerült petefészek előéleteként megtaláljuk első figyelmeztető jelek között a mentsruációs rendellenességet, amikor kezdetben csak azzal volt gond. Ahonnan a ciklus vezérlődik, onnan kerül irányításra a szervek egészséges funkciója a későbbiekben is, a további női életszakaszokban: megfoganás, szülés, változókor...

Ha gond van az autóvezetésemmel, de vezetek, akkor egy sor nehézség keletkezhet belőle. Hiába hordom a járgányomat jó autószerelőhöz javítgatni, a képességem nem változik a javítástól. Amennyiben a menstruációban funkciózavar keletkezik, szintén érdemes valamiben változtatni, ami személyes törekvés. Ezen változtatásban kíván segíteni a ciklusünnep workshop.

Akkor is várunk a csoportba, ha eddig nem volt szerencséd Kriston tréningen részt venni, de akkor is hasznos számodra a workshop, ha már voltál tanfolyamon.

Témák:

>> kellemes menstruáció háttere és elérésének a forgatókönyve

>> peteérését befolyásoló tényezők

>> vérzés mennyiségének az oka

>> peteérés, menstruáció eltolódása

>> hormonális összhang

>> intimitás és a menstruáció

>> menstruációs eszközök

>> a rejtett női részed felfedezése

>> nőgyógyászati egészség

 

Ünnepre hívlak, hogy másképp legyen, mint eddig, és élvezettel éld meg a nőiséggel járó élettani folyamatokat, mindezt a XXI. századi nő életébe ágyazhatóan. Működjön tested összehangban, ciklusod legyen annyira természetes, mint a HOLD.

16 éves kortól javasolt.

Várlak szeretettel: Kriston Andrea

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?