Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Közösen egyeztetett
0000 Budapest Közösen egyeztetett
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Közösen egyeztetett
0000 Budapest Közösen egyeztetett
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.10 18:00 - 21:00
2019.05.17 18:00 - 21:00
2019.05.24 18:00 - 21:00
2019.05.31 18:00 - 21:00
Budapest
AUM Jógastúdió
1085 Budapest Stáhly utca 13.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.25 09:30 - 15:30
2019.06.01 09:30 - 15:30
Budapest
NOHA Stúdió
1134 Budapest Pozsonyi út 12.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • József

  Bár az értékelés megcsúszott egy kicsit, azért a tanfolyamról és az oktatóról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni! A Zsófi nagyon alapos volt, és az informális átadás mellett, a tréning gyakorlati részében sem csalódtam! És a tréning mellett "lelkiztünk" is egy kicsit, ami az ellenállásom ellenére helyére billentett dolgokat, így csak annyit mondanék: Zsófi! Köszönöm!

 • Zsolt

  Nagyon jo hangulatu volt az ora, sokat tanultunk, es igazan szemleletesen sikerult megtanitani a gyakorlatokat, es mindent sikerult elsajatitani, bar az elejen nem gondoltam volna. Nagyon jo elmeny volt!

 • Zoltán

  Alaposan végigcsináltuk a gyakorlatokat, úgy érzem sikerült egész jól megtanulni őket az órákon az itthoni gyakorláshoz, mivel egyedül voltam könnyebb is volt.

 • Bernadett

  Nagyon hasznosnak éreztem a kurzust,Zsófi pedig fantasztikus tréner. Motiváló és egyben megértő. Nagyon jól éreztem magam az órákon,minden nap gyakorlok azóta. Biztosan kapcsolatban maradunk!

 • Krisztina

  Köszönöm az értékes órákat, gondolkodni valót, a gyakorlatokat, a megértő figyelmet és a lelki biztatást. Nagyon elégedett vagyok mindennel amit kaptam, a többi már rajtam múlik.

 • Balázsné

  Köszönöm a lelkesìtő ès minèl nagyobb önismeretre, elfogadàsra ès fejlődèsre ösztönző óràit. Nagyon nagy tudàssal, tapasztalattal rendelkezik, melyet nagy lelkesedèssel, egyben tapintattal ad àt.Külön köszönöm, hogy biztosìtott szàmomra pótóràt, mivel egyik alkalommal nem tudtam elmenni a 3. foglalkozàsra. Óràin mindenkire figyelt. Igazi segìtő ember.

 • Borbála

  Élményekben és tapasztalásban gazdag tréning volt. Azóta otthon minden nap végzem a tornát, kíváncsian várom az eredményét. Köszönöm!

 • Enikő

  Zsófi nagy hivatástudattal rendelkezik. A harmadik trimeszterben jártam az órájára, ami miatt nagyon lefáradtam a foglalkozastól és abba akartam hagyni az egészet. Köszönöm Zsófinak, hogy ezt nem hagyta és elmagyarázta a gyakorlatokat rövidítetten, egyénileg. A héten született meg (41 hetesen) kisfiam, Illés. :) Így elkezdem rendszeresen a tornát.

 • Dóra

  Zsófinak hála ráébredtem sok dologra önmagammal és főleg a szülésemmel kapcsolatban. Igazán elkötelezett, fáradhatatlan és ösztönző volt az egész tréning során. Köszönöm neki, hogy elindított az új, kicsit más úton!

 • Ildikó

  Nagyon köszönöm Zsófinak ezt a tréninget, árad belőle a lelkesedés és a szakmai tudás. Mindenkire nagyon odafigyelt, alapos volt a mozgásanyag tanításában is és az érzelmi háttér megértetésében is. Nagyon hasznos tudást kaptam tőle, köszönöm még egyszer.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?