Szlameniczky Anna - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3630/274-6132

Budapest, Budapest és környéke
Magyarország 0000 Budapest , Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben


Budapest, Zen Kert Buda
Magyarország (ALLEE közelében) Budapest , Fehérvári út 45-53/B
Budapest, Egészségműgely
Magyarország 1061 Budapest , Király utca 14. 1.em (80-as kapucsengő)

Szlameniczky Anna vagyok,  Kriston Intim Torna tréner, építészmérnök, pilates és LoveYourBelly oktató, háromgyermek édesanyja. Ahogy egy házból sem hagyhatok ki egy építőelemet sem, úgy gondolom, mégha csak ülünk rajta egész nap, akkor is: gátunk és hozzá kapcsolódó érzelmeink is hozzánk tartoznak.

2012-ben ismerkedtem meg a Kriston Módszerrel. A kamaszkorom óta tartó állandó menstruációs görcsök miatt mentem el először Kriston Andrea tanfolyamára. Már ott tudtam, hogy a módszer zsenialitása nem csak a tökéletesen felépített mozgásanyag, hanem a mögötte rejlő pszichoszomatika is. A tanfolyamon elhangzott történetek nagy hatással voltak rám, az általuk hozott felismerések sokat segítettek a görcsök elengedésében. 

A torna és a hozzá kötődő pszichoszomatika fontosságát kisfiaim és kislányom megfoganása, születése előtt és után is megtapasztalhattam . Ezek a saját élmények meghatározó alappillérei “tréneri karrieremnek”. 

A tanfolyam hatására Női létem új formát kapott, nem csak a fájdalomhoz való viszonyom, de egyúttal önmagamhoz való viszonyom is hatalmasat változott. Egyszerre vált könnyeddé és örömtelivé mind az, ami addig tabu volt: menstruáció, szexualitás, szülés.

A módszer által nem csupán ahhoz kaptam mankót, hogy hogyan fejleszthetem izmaimat, hanem egy örök életre szóló szemléletet is, ami által tudom, ha tünetem van, az lehetőség önmagam felé, és ha kell változhatok.

A módszer tanításával célom, hogy ezt minél több Nő és Férfi megtapasztalhassa!

Szeretettel várlak csoportos tanfolyamaimon a XI.kerületben.

Amennyiben egyéni tréning érdekel, keress bátran! Házhoz menni és termet is tudok biztosítani a XI.kerület Újbuda Központnál, időben és térben a szabad időpontok függvényében Hozzád igazodva.

(A terembérleti díjat az ár tartalmazza.)

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Zen Kert Buda
(ALLEE közelében) Budapest Fehérvári út 45-53/B
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Zen Kert Buda
(ALLEE közelében) Budapest Fehérvári út 45-53/B
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetés Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Zen Kert Buda
(ALLEE közelében) Budapest Fehérvári út 45-53/B
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.07.13 09:00 - 15:00
2019.07.14 09:00 - 15:00
Budapest
Zen Kert Buda
(ALLEE közelében) Budapest Fehérvári út 45-53/B
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.08.03 09:00 - 15:00
2019.08.04 09:00 - 15:00
Budapest
Zen Kert Buda
(ALLEE közelében) Budapest Fehérvári út 45-53/B
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Borbála

  Röviden, tömören: egy élmény volt. Az egész kurzus felépítése, a lelki háttér feltérképezése, majd az izmaink "felfedezése" és mozgásba lendítése bár nem könnyű, de nagyon izgalmas utazás. Anna előtt pedig le a kalappal, fáradhatatlan és magával ragadó előadó. Köszönöm!

 • Zsolt

  Már hosszú ideje forgattam a fejemben, hogy megismerkedem ezzel a tornával és módszerrel, de elég sokáig tartott amíg akcióba lendültem, mert valahogyan nehezen tudtam elképzelni, hogy egy "idegennel" hogyan fogok a problémáimról beszélgetni... Anna bemutatkozása, lazasága és humora tetszett, így hozzá jelentkeztem. A tréningen egy kiemelkedő szakmai felkészültségű, zseniális személyiségű és kommunikációjú lánnyal találkoztam. Anna nagyon komolyan vette a feladatokat, ábrákkal, szemléltetéssel, sok pozitív energiával és zseniális humorral készült, de a szakmaiság mellett a okos kommunikációja is nagyon fontos része a sikeres tréningnek. Öt perc után a legtermészetesebben beszélgettem Vele a férfi intimitásról és saját problémáimról. Nagyon jó kérdéseket tett fel, lazasága sokat segített a gyökerek és hátterek feltárásában. Igazi profizmussal tanította meg a gyakorlatokat és türelemmel kezelte sok-sok kérdésemet. Anna kiemelkedő, nagyon ügyes tréner, igazi coach típus, mindemellett különleges kisugárzású lány, akivel nagyon hatékonyan lehet együttműködni a fiúk számára nehéz terepen.

 • Erika

  Mindenkinek csak ajánlani tudom a tornát és Annát is. Pár nap tornázás után tapasztaltam a pozitív változás, panaszaim enyhülését,megszűnését. És ami a legfontosabb hogy a panaszokat okozó lelki hátteret is szükséges kezelni, feloldani amire szintén segítséget nyújtott a tanfolyam. Köszönöm!

 • Zita

  Nagyon különleges tapasztalat és számomra nagyon hiánypótló volt a tanfolyam. Anna instrukciói, tippjei minden gyakorláskor a fülembe csengenek és azóta is nagyon sokat segítenek. Az órák izgalmasak voltak, és a végén sajnáltam, hogy már le is telt az idő. Örülök, hogy átszeltem a várost a tananyag és a tanár miatt is. :)

 • Linda

  Anna intelligens, vicces, energikus és nagyszerű tréner! Az együtt töltött 3 alkalom alatt tökéletesen átadta mindazt a tudást, amire minden nőnek (és férfinak) elemi szüksége lenne. Megdöbbentett, hogy mennyire mélyről is eredhetnek a problémáink, melyeket tudatlanul cipelünk magunkkal és nemtől függetlenül gyártjuk belőlük a különféle egészségtelen következményeket. Felszabadító érzés volt ledönteni a testünk köré épített tabukat és mélyebben kapcsolatba kerülni a bennünk élő ősi női erővel. A módszer maximálisan működik, az aranyeremet néhány napon belül teljesen eltüntette, természetesen a rendszeres gyakorlás nagyon fontos. Köszönöm a tudást, szívből ajánlom mindenkinek Annát! :)

 • Zsuzsa

  Anna rendkívül kedves, segítőkész, és óriási hivatástudattal és lelkesedéssel tartja a tréningeket. A tanfolyam igazán élvezetes volt; mindig nagyon vártam a következő alkalmat, és kicsit sajnáltam is, amikor vége lett. Hálás vagyok Annának, mert tényleg sikerült beépíteni a mindennapi életembe a tanultakat, és a rendszeres gyakorlás eddig teljes mértékben beváltotta a tanfolyamhoz fűzött reményeimet.

 • Andrea

  Nagyon jó hangulatban teltek az órák! Rengeteg hasznos és érdekes dolgot hallhattunk.

 • Márta

  A tanfolyamra kíváncsian, nyitottan érkeztem és éreztem hogy jó helyen vagyok. Nemcsak a testemnek volt jó, hanem a lelkemnek is. Anna lelkesedése, lenyűgöző személyisége, felkészültsége mind-mind hozzájárult a módszer gyors megértéséhez, elsajátításához. Köszönöm.

 • Zita

  Szuper helyen szuper oktatóval igazi élmény volt a tanfolyam

 • Eszter

  Köszönöm szépen a segítséget , amit lelkileg is nyújtottál ezen a 3 napon, szuper tréner vagy :) .

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?