Kriston Gyakorlóóra nőknek

Érezhető hatás változatosan

Időpontok

A gátizmaink rendszeres törődést igényelnek a feladataik ellátáshoz, ezért javasolt a Kriston Intim Tornát életmódunk részévé tenni. Ennek örömteli módja a Kriston Gyakorlóóra, ami életkortól függetlenül a nőiség gondozását adja.

A Gyakorlóórán záróizmokra és a csípő környéki izmokra ható, fejlesztő mozgásokat végeznek a nők. A mozgásból álló foglakozásra azokat várjuk, akik már elsajátították a Kriston Intim Torna gyakorlatait. A különösen hatékony mozgás csúcsformába segíti a záróizmokat a legteljesebb zárásért, gondoskodik a hasi szervek egészséges magasságáról, fiatalosságot biztosít a szeméremajkakban. A mozgásanyag az emésztő-, a kiválasztó- és a női szervek funkcióját fejleszti, fokozza a medencei ízület mozgásterjedelmét és a gerinc alsó részének a stabilitását. Növeli a vitalitást és a hormonális közérzetet. A foglalkozásnak pszichoszomatikus hatása van, ami növeli az öngyógyító képességet és javítja a szexuális funkciókat. A megelőzést és a helyreállítást segítő mozgásanyag hozzájárul, hogy jobban érezd magad a bőrödben, a gyakorlatok hatására az idegrendszer kímélő üzemmódba kapcsol, ami csökkenti a stresszből származó tüneteket.

Különösen javasolt a mozgás az egészséggondozáson túl a várandósság ideje alatt, a szülés után, egyes altesti beavatkozásokat követően (inszemináció, lombik, vetélés, abortusz, méheltávolítás, hüvely tágítással járó beavatkozások), menopauzára készülve és azt követően is. Kifejezetten javasolt még székrekedés, aranyér, inkontinencia, szétnyílt hasfal (rectus diastasis), altesti gyulladás esetén is. Kiváló lehetőség a szexuális funkciók javítására, abúzus esetén akár önsegítő eszközként a terápia kiegészítésére.

A rendszeres óralátogatás azoknak is ajánlott, akiknek szükséges az oktató vitalitása a gyakorlási kedv megtartásához, aki szereti a színes, kreatív, kihívásokat tartalmazó gyakorlást, ami során óráról órára érzékelhetővé válik a fejlődés.

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?