Kriston Gyakorlóóra férfiaknak

Érezhető hatás változatosan

Időpontok

Ezen a haladó tréningen olyan férfiak tudnak részt venni, akik már elsajátították a Kriston Intim Torna mozgásanyagát. A gátizmok karbantartására szükség van férfiak esetében is, hiszen nincs olyan izom, ami edzett marad rendszeres edzésinger nélkül és ez így van a szexualitásban és az ürítési, megtartási funkciókban résztvevő izmoknál is.

 

A változatos, intenzív hatású gyakorlatok gyors erőnövekedést tesznek lehetővé az intim izmokban, aminek hatására nő a vizelet-, és székletmegtartási képesség és a szexualitásban résztvevő izomzat befolyásolható növekedése látványos hatással jutalmaz meg. Az alhasi szervekre ható gyakorlatok következtében fokozódik a medencei szervek tápanyag, oxigén és hormonkeringése, így nő a vitalitás, a libidó és ennek valószínűsített oka az emelkedő Tesztoszteronszint. Kifejezettebbé válik az erekció, könnyebbé a székletürítés, csökken a gyakori vizeletürítési inger, visszahúzódik az aranyér és jelentősen csökkenhet a vénatágulat a herékben. A tréning során cél a csípőízület karbantartása, az azt körülvevő izmok gondozása, hogy elkerülhető legyen ezen fontos mozgásközpontban a berozsdásodás. A foglalkozás további célja a vegetatív idegrendszer feszültségének a csökkentése, hogy annak túlterheléséből származó tüneteket csökkentsük.

 

A gyakorlás következtében jelentősen javul a magömlés megtartásának az ideje, így a kontroll gyakorlásának a képessége. A változás jelentősen erősíti a szexuális önértékelést. aminek jelentős kihatása van az önbizalom növelésére és ezáltal életünk egyéb területeire.

 

Különösen javasolt a foglalkozás egészségőrzés céljából a prosztata védelmére, vagy annak gyulladásának megszűntetésére. Kutatással igazolt a Kriston Andrea módszerének hatásossága prosztata műtét utáni vizeletvesztés rehabilitációjában.

 

A Kriston Gyakorlóóra rendszeres látogatása azoknak is ajánlott, akiknek szükséges az oktató vitalitása a gyakorlási kedv megtartásához, aki szereti a színes, kreatív, kihívásokat tartalmazó gyakorlást, ami során óráról órára érzékelhetővé válik a fejlődés.

 

Mielőbb életünk szerves részévé tesszük intim izmaink edzését, annál jobb életminőséget élhetünk.

 

Miben segít?

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?