Kriston Gólyatréning

Szülj extázisban!

Időpontok

A tréning célja, hogy babád könnyebben érkezzen közétek, te pedig könnyebben engedj utat neki. Ehhez szükséges egy olyan intim izmokra kiterjedő irányítás, aminek feltétele a Kriston Intim Torna tanfolyam anyaga, ahol a szülési izmok felkészítését megtanultad és átélted mindazon érzelmi folyamatokat, ahol a szülőcsatornát gátló érzelmek jelentős része leoldásra került. A Gólyatréningen a várandósság idejére, a szülésre, és az azt követő időszakra szabjuk a megtanult mozgásokat.

Cél, hogy az intim tüneteket, mint az aranyér, inkontinencia vagy az alhasi szervek süllyedése megelőzzük, megszüntessük. Olyan tüneteket tudsz kivédeni, amik nélkül jobb intim egészséget élhetsz át a jövőben.

 

A „gátvédő vajúdástechnika” esélyt ad a gátmetszés elkerülésére, ami a természetes testi lehetőséget aknázza ki, hogy szülés után izmaid mihamarabb jól zárjanak, támasszanak, tudatosan engedjenek.

 

Elsajátítod a szülés utáni regenerálódást segítő programot, amitől olyan leszel, mint régen. Mindez növeli a szexuális magabiztosságot, örömre való képességet a szülés utáni időszakban.

 

A tréning minden eszközzel az extázisban való szülésre készít, amikor a test elengedése a természet erejével támogatott. A Gólyatréningen minden folyamatot megszemlélünk a baba oldaláról is. Az így nyert ismeretek birtokában, tudatos „szülői” magatartás eredményeként a babádnak is könnyebb lehet az áthaladás az aranykapun. Az extázisban szülés fájdalomcsillapító hatását aknázzuk ki. Ennek később komoly hatása lehet a szoptatásra, libidóra, ebből adódón a párkapcsolatra, gyermekünkkel, önmagunkkal való kapcsolatra. Így a tudatosan gondozott szülési folyamatnak pozitív kihatása van a család életminőségére.

 

A tréning elméleti ismeretei a félelmek csökkentésére irányulnak, mely nélkül szerelmes állapottá változhat a várandósság és életed legnagyobb élménye lehet a szülés. Nem látható régióban bújhatnak meg félelmek, amik gátolhatják a szülőcsatorna izmainak engedékenységét. Az alkalmazott Kriston módszertan segítségével a mamák számára érzékelhetően csökkentjük a félelmeket és mobilizáljuk válnak azon képességeket, melyek növelik a szülési önbizalmat. 

 

A Kriston Gólyatréninget mihamarabb ajánlott elvégezni, de a váradósság legvégén is haszonnal elsajátítható. Az utolsó foglalkozáson a GÓLYA-PAPÁK felkészülését segítjük, ami minden esetben nagy sikert aratott a papák körében. Ha a papa nem elérhető, a tréning a szülő számára ugyanúgy teljes élményt ad.

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?