Kriston Gésák titka (online)

Engedd, hogy az önfeledtség elragadjon!

Időpontok

Cél a szexuális önismeretünk, egészségünk fejlesztése, ezáltal a női szervek formába hozása. Ennek érdekében állítottam össze a workshop jellegű online tanfolyamot. Sok összetevő hat a szexuális egészségünkre. Ezeket vesszük sorba pont úgy, mint amikor egy olyan szekrényt teszel rendbe, amiben vannak megörökölt darabok, mások által bepakoltak, korábban hasznosnak gondolt értékek… 

Most rendet teszünk, hogy szolgálja a párkapcsolati vitalitásod, az egészséged, a szellemi kiteljesedésed. Rend lesz, pontos szabályokkal, biztonságot adó keretekkel, határtalanságot biztosítva. A szex lényegesen több, mint egy orgazmusért történő küzdelem, de az út, a hüvelyi orgazmuson át vezet.

Ez a tanfolyam élő előadás lesz, a csoport tagjai egyszerre lesznek az online térben. A foglalkozás hasonlóan zajlik ahhoz, amit a Kriston Intim Torna tanfolyamon már megszoktatok. Tabu nem lesz. Az új helyzet új lehetőséget is szült, ezért ennek a tanfolyamnak a korábbiaktól eltérően, fejlődést szolgáló workshop jellege is lesz, miközben te mindezt otthonról követed.

 

Ami kimarad a személysen átélhető tanfolyami anyagból, az a torna. Amennyiben szeretnéd a későbbiekben a tudásod kiegészíteni, úgy ennek pótlására majd a PluszGésákTitka tanfolyamon kerülhet sor, ami csak számotokra szerveződik. A foglalkozás 6 órás személyes tréning lesz mozgással és más hasznos ismeretekkel. Ennek ára 20 e Ft lesz.

A Kriston Gésák titka tréningre csak abban az esetben tudsz jelentkezni, amennyiben voltál már alap Kriston Intim Torna tréningen valamelyik Kriston trénernél.

 

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?