Kriston Fitnesz & Gyakorlóóra

Kívül formál, belül óv!

Időpontok

Egész testre ható mozgás a női szervek védelme mellett: KÍVÜL FORMÁL, BELÜL ÓV!

Kriston Fitnesz hatása "tetől talpig, kívül és belül" megmutatkozik. Rendszeres végzésével intenzív alakigazítás, kozmetikai és pszichoszomatikus hatások várhatók. Garantált zsírégetés az alhasi szervek védelme mellett. Ezzel az életörömmel átszőtt mozgásfajtával elérheted a csúcsformád. A gyakorlatok célja: 

- minden testrészre kiterjedő alakformálás

- hatékony kalóriafelhasználás

- hajlékonyság növelése

- izületek, porc-, csont-, izom-, kötőszövet egészségvédelme

- méregtelenítő hatás 

- tüdő, szív, erek funkcióvédelme 

- stressz csökkentése

- gerinc karbantartása

- agyféltekék működésének fejlesztése

- egyensúly fejlesztése

- életerő, jókedv, női életérzés növelése 

 

Kriston Gyakorlóórán záróizmokra és a csípő környéki izmokra ható, fejlesztő mozgásokat végeznek a nők. A mozgásból álló foglakozásra azokat várjuk, akik már elsajátították a Kriston Intim Torna gyakorlatait. A különösen hatékony mozgás csúcsformába segíti a záróizmokat a legteljesebb zárásért, gondoskodik a hasi szervek egészséges magasságáról, fiatalosságot biztosít a szeméremajkakban. A mozgásanyag az emésztő-, a kiválasztó- és a női szervek funkcióját fejleszti, fokozza a medencei ízület mozgásterjedelmét és a gerinc alsó részének a stabilitását. Növeli a vitalitást és a hormonális közérzetet. A foglalkozásnak pszichoszomatikus hatása van, ami növeli az öngyógyító képességet és javítja a szexuális funkciókat. A megelőzést és a helyreállítást segítő mozgásanyag hozzájárul, hogy jobban érezd magad a bőrödben, a gyakorlatok hatására az idegrendszer kímélő üzemmódba kapcsol, ami csökkenti a stresszből származó tüneteket.

 

ÓRAJEGY vásárlására is lehetőség van, ebben az esetben írd meg emailben (tanfolyam@intimtorna.hu) a választott dátumokat.

Leveled az alábbi információkat tartalmazza még:

- Név

- E-mail cím

- Számlázási név, cím (+ cég esetén: adószám)

A jelentkezésedet követően küldeni fogunk egy tájékoztató e-mailt, ami az utaláshoz szükséges adatokat és a kitöltendő nyilatkozatot tartalmazza. Az utalásokat minden foglalkozás előtti napon 15:00-ig áll módunkban ellenőrizni és 16:00-kor küldjük e-mailben a linket másnapra.

 

A foglalkozásokat tartja: KRISTON ANDREA

Eredetileg testnevelő tanár vagyok (testnevelés-biológia szak, TF tanári szak és edzői végzettség). Korábban intimtornának elnevezett módszerem, ami Kriston Intim Torna néven kerül jelenleg oktatásra, a fitneszből vált ki (1986). A Kriston Intim Torna gyakorlók örömmel fogadták újra, hogy a testedzés része legyen a gátizmok edzése is. Erre jött létre 1990-ben a TESTREFORM, amiről könyv, audió, video, dvd, cikkek jelentek meg. A Kriston-módszer része volt éveken át a Nemzetközi Testnevelői Konferenciáknak. Igény mutatkozik az általam felépített minőségi gimnasztikára, melyet Kriston Fitnesz néven oktatok. 

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Miben segít?

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?