Kriston Beszélgetés

Tüneted azt jelzi, hogy eljött a változtatás ideje

Időpontok

A Kriston Beszélgetés a kliens és a Kriston tréner között zajlik személyesen vagy online. Ez utóbbinak nincs jelentősége, hiszen csak a hatás, a létrehozott változás számít. Javasolt makacsnak bizonyuló kiválasztó, emésztő, szexuális szerveket érintő tünetek esetén. Amikor nehezen találjuk a kiutat, nem tudunk túljutni egy akadályon, vagy mintha gödörbe kerültünk volna, de hiányzik a létra.  Ez a mély beszélgetés, önmagadra irányítva teljes figyelmed, segít meglátni a létrát. A foglalkozás eszközeivel láthatóvá válik azon elakadás, melyen túljutva korábban nem, vagy ritkán tapasztalt állapot élhető át, ahol okafogyottá tud válni a tünet. A foglalkozáson megtapasztalt új gondolati stratégia, a korábbi nehézségen talált fogást, a változtatás és a változás lehetőségét adja a kliens kezébe, mely után egy újszerű állapot átélésére van lehetősége.

 

A Kriston Beszélgetés meghökkentően hatékony módszernek bizonyul nehezen kezelhető tünetek esetén is. Sikerélményeink a következő tünetekben vannak: vaginizmus, görcsös medencefenék izomzat, merevedés-, orgazmus-, nedvesedés hiánya, meddőség, vetélési hajlam, PCOS, endometriózis, hüvely-, húgyhólyag-, petefészek-, prosztata-, bélgyulladás, ürítési nehézségek, vizelet-, székletmegtartási tünetek, sipoly, nemi szerveken megjelenő bőrelváltozások, hüvelygyulladás, nemi szervek sorvadása, dyspareunia, mestruációs rendellenesség, magömlési kontroll hiánya, pénisz deformitása, várandósság alatti rosszullétek, félelem a szüléstől, korábban átélt stresszhelyzetek szexualitás és szülés kapcsán...

 

Kriston Andrea NLP mesterré válása folyamán kísérletezte ki ezt az új gyakorlatot, melyet oktatója, Stenger Györgyi javaslatára új névvel látott el. A Kriston Beszélgetés segít kiszületni korábbi önmagunkból. Bárki megtapasztalhatja, hogy a másképpen gondolkodás milyen nagy esélyt ad az egészség visszaszerzésére.

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?