KIT Beszélgetések, avagy Kriston-módszer a KITeljesedésért - 2018.08.30. -

Az NLP mesterré válás folyamatát Stenger Györgyivel éltem át az NLP Akadémia keretein belül, mely izgalmas felfedezés volt számomra a gondolkodás szerkezetéről. A technikákat azonnal használni kezdtem az egyéni beszélgetések során.

KIT Beszélgetések, avagy Kriston-módszer a KITeljesedésért

Ennek során több mint száz, elmélyült egyéni foglalkozás során, kifejlesztettem egy új gyakorlatot, mely a speciális problémáikkal hozzám forduló klienseimnél meghökkentően hatékony segítséget jelentett. Így fejlődött ki a jelenlegi gyakorlat, amit azon hallgatóknál használtam, akik elakadtak egy folyamatban, és képtelenek voltak kijönni a gödörből.

A technikát kizárólagosan csoportos tréning után használtam. Mesterem, Stenger Györgyi javaslatára nevet kerestem ahhoz a folyamathoz, amin áthaladtak a kliensek. Így lett ez a Kriston-módszer a KITeljesedésért. Ezt is teszi ez a technika, segít kitörni korábbi önmagunkból. Hihetetlen sikere lett a tréningnek. Sok orvos is megdöbbenve tapasztalta, hogy olyan tüneteket tudtunk megszűntetni, amiket gyakorta évek óta nem sikerült, hiába járt a kliens újabb és újabb orvoshoz.

Néhány példa: évtizede tartó pénisz viszketés, ismeretlen eredetű görcs a medencefenék izmaiban, fájdalams szex (vulvodynia), vaginizmus, nehéz megfoganás, krónikus prosztata gyulladás, györtő gyakori ürítési inger, ciszta, PCOS, endometriózis, túlzott elhízás, vetélési hajlam, rettegés a szüléstől, szexuális szervek érzéketlensége...Sorolhatnám tovább. Ha a kliens is hozzátette a törekvését, akkor soha nem maradt el a siker. Tehát az új technika egyéni foglakozás formájában: Kriston-módszer a KITeljesedésért.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?