Kriston Andrea üzenete a férfiaknak - 2024.02.13. -

A férfiaknak is akadhat gondjuk a szexszel.

Kriston Andrea üzenete a férfiaknak

A férfiaknak is akadhat gondjuk a szexszel. Már a libidó hiánya is komoly kihívást jelent számukra. Hiába van a köztudatban a sok szexéhes férfi, ez csak a látszat. Elég csak megnézni kicsit a potencianövelő gyógyszerek kínálatát. Nem számítanak sokaknak a mellékhatások, még a legtöbben azt is megkockáztatják, csak nehogy úgy nézzen ki, hogy képtelenek a szexre. Aztán sorolhatnánk, hogy mi mindent megtesznek a látszatért. Beépíthető a pénisz barlangos testébe merevedést fenntartó eszköz merev, hajlítható, pumpálható formában. Van, aki viaszgyöngyöket helyeztet be szerve bőre alá a kellő átmérő miatt, de vannak krémek, injekciók, vákumkeltő szerkezetek, „férfi vitaminok”... Régen a kőrisbogár kivonat, az orrszarvú szarvának porított formája volt a favorit, aztán jött a spárga, tojás, csoki, fűszerek alkalmazása afrodiziákumként. Napjainkban is gyilkos kihívás a fugu hal fogyasztása Japánban, ami jó elkészítés esetén extrém erős libidóval ajándékozhat meg, de nem elég szakszerű elkészítés esetén halálos étek lehet. Ebből is látszik, hogy mennyire fontos a férfiaknak a potenciájuk érzete, annak tudata, hogy jól működnek. Egyre több azonban a funkciózavarral működő férfi: merevedési zavar, korai magömlés, késői magömlés, magömlésre képtelen, félmerev állapotban elélvező. 

Ezek a férfiak nem tudnak eléggé a partnerükre figyelni, hiszen az foglalja le őket, hogy ellenőrizzék a működésüket. Óriás stressz keletkezik a legtöbbjükben már amikor csak arra gondolnak, hogy szex lehet a randiból. Egy férfi hallgatóm mesélte, hogy az ismerkedés kezdetén jártak a kiszemelt nővel, aki bátran kezdeményezett, mire neki első gondolata az volt, hogy nincs nála gyógyszer, de ha lenne is, meg kellene várni a hatását. Tehát az ilyen férfi számára egy spontán, nő által kezdeményezett szex rémisztő helyzetet eredményezhet. 

Aztán nem elég a férfiaknak, hogy maguk miatt aggódnak, de szeretnének közben a másiknak örömöt szerezni. Így halmozódnak a kritikus gondolatok: nem lesz jó neki, nem úgy lesz jó neki, nem élvezi a nő, nem megfelelő a pénisz mérete, nehogy megfoganjon a nő vagy nehogy ne foganjon meg. 

Tehát az a vélemény, hogy minden férfi szereti a szexet, egyáltalán nem igaz. Vannak, akiknek életük nagy stresszforrása a szex. Sajnos, amikor egy férfi elégedetlenséget él meg a szex miatt, azzal azt is veszélyezteti, hogy később más férfi szervekkel összefüggő problémái is lehetnek, hiszen egy ismételgetett stresszhelyzet krónikus stresszé alakulhat, aminek egyik következménye, hogy korlátozza a szexuális funkciókat. Tehát nem elég jópofát vágni az elégtelen funkcióhoz, hiszen azzal nem lesz megoldva. 

Sajnos a férfi miatt bizonytalanná váló együttlét veszélyezteti a nő örömét is, aminek „terhe” a férfiak számára csak növeli a kínosság érzetét. 

Könnyű megoldások valójában nem adnak magabiztosságot és nem növelik a férfierő érzetét. Minden férfi, akinek ép ideg-izom kapcsolata van, annak a szexualitása csúcsa fejleszthető. Ahol ezzel kapcsolatban tanulnak a férfiak az a Kriston-módszeren belül a Kriston Intim Torna, majd ezt követően haladó szinten a Kriston Gézák titka tanfolyam. A tanfolyam ismeretanyaga biztosan növeli a férfiak szexuális képességét, önbizalmát, azon ismeretek birtokába juttatja őket, melyekkel felvértezve nő a szexuális magabiztosságuk. A gyönyör nő és férfi számára egyaránt tanulható, fejleszthető és a szexualitás szerveink karbantarthatóak.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?