Fájadalmas menstruáció? A Kriston-módszerrel megszüntethető! - 2019.03.29. -

„Normál ciklus”, ha a vérzés rendszeresen és fájdalommentesen jelentkezik. Ha ettől eltérőt tapasztalunk, akkor nagy valószínűséggel valamilyen nehezítettségünk van a témával kapcsolatban, ami azonban megoldható.

Fájadalmas menstruáció? A Kriston-módszerrel megszüntethető!

Az alábbi esetekben mindenképpen érdemes foglalkoznunk a tünettel: görcsös, fájdalmas menstruáció, túl rövid/túl hosszú havi ciklus, a normál havi vérzés teljes kimaradása annak ellenére, hogy nem történt megfoganás. Előfordulhat a peteérés hiánya, és a PMS, a premenstruációs  szindróma. Ne elégedj meg a gyógyszeres kezeléssel, mert attól a kiváltó tényező nem szűnik meg. Időzített bombaként ketyeg a szervezetben törődés nélkül.

A Kriston Intim Tornán résztvevők 86%-nak pozitív irányba változik a résztvevők viszonya a menstruációval, a görcsre panaszkodó résztvevők a következő hónapban 47%-ban már nem észlelnek fájdalmat.

Változtatás szükséges az életedben, amennyiben a következők valamelyikében érintett vagy: menstruációs görcs, ciklus rendszertelenség, peteérés hiánya, a ciklus hosszának felborulása, a vérzés mennyisége túl sok, vagy túl kevés, esetleg köztes vérzés tapasztalható, vagy egyáltalán nincs menstruációd. Segítünk, hogy változtathass.  

A Babes-Bolyai Egyetem gyógytornász hallgatója, Lukács-Sára Réka, a Kriston-módszerből írta a szakdolgozatát, mely kiterjedt a menstruációs rendellenességekre is. A felmért nők 20%-a vérzési rendellenességet átélve jelentkezett a tanfolyamra. A tréning után, a tanfolyami hatást követően, rendszeres gyakorlás mellett, a résztvevők 100%-a jelezte, hogy megszűnt a panaszuk!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?