Szabó Luca - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36205320375

Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)


Budapest, Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
Magyarország 1136 Budapest , Tátra utca 4.

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

Egyéni képzés: 2 x 3 óra 48.000 Ft

Csoportos képzés: 33.000 Ft

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Lányoknak 2019.09.24 17:00 - 19:00
2019.09.25 17:00 - 19:00
2019.09.26 17:00 - 19:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Karolina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett! Mindenkinek ajánlom, aki szeretné szeretni a testét és hajlandó érte tenni.

 • Boglárka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Inspiráló sztorik és nagyon közvetlen hangulat volt Luca óráin. Ha egyenes beszédre vágysz, akkor biztosan érdemes Lucát választanod. Komoly saját tapasztalattal rendelkezik a torna és a kapcsolódó szemléletváltás jótékony hatásaival kapcsolatban.

 • Dalma - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt, informatív és szórakoztató, elgondolkodtató, átalakító, formáló. Köszönöm a 2 napot!

 • Emese - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A személyes példamutatás a legjobb példa. Luca igazán inspiráló trainer, persze a tananyag is profi munka.

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sziasztok Szabó Lucánál jártam az elmúlt hétvégén alap tréningen. Egyszerűen zseniális és egyedi a csajszi. Olyan teret, megengedést és az intimitás energiáját nyitotta meg, ahol a természetesség és kíváncsiság egyuttműködés felváltva folyamatosan pulzálva jelent meg. Kulön köszönöm a sebezhetőségét, nyíltságát, amivel inspirált bennunket, hogy lépjunk be abba a térbe, ahol a testunkkel való egyuttműködést létre tudjuk hozni. Köszönöm Burján Zsuzsanna

 • Mercédesz - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szeretnéd felszabadítani a benned rejlő Nőt? - Bombabiztos módszer... - Erősebb önbizalom... - Döbbenetes lehetőség... Hívd Szabó Lucát! +36205320375

 • Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A Luca által tartott tréning szuper volt, minden perce megérte. Mind fizikailag, mind lelkileg nagy fejlődési lehetőséget adott a kezembe.

 • Beatrix - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon értékesnek tartom a tréninget, többet kaptam, mint amennyire számítottam.Beakadt egy-két gondolat... Köszönöm!

 • Zsolt - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca nagyon érdekes személyiség, egészen nyíltan, lazán kommunikál és messzemenőkig érthetően magyarázza el a tennivalókat, gyakorlatokat. Odafigyel a helyes megvalósításra és arra is, hogy megfelelően rögzüljön az adott mozdulatsor. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • József - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Lelkes, segítőkész, szereti ha haladunk, nekem bejött.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?