Kis Gabriella - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36-20-480-5258

Budapest, Amira Art Studio
Magyarország 1088 Budapest , Szentkirályi utca 11.


Gyömrő, Szivárvány ház
Magyarország 2230 Gyömrő , Táncsics M. 2/a

Kedves Érdeklődő!

 

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Kis Gabriella, Kriston Intim Torna tréner vagyok.

     Első végzettségemet tekintve marketing szakirányos közgazdász diplomával rendelkezem (egy alkalmazott statisztika mellékszakiránnyal megspékelve). Az egyetem befejezése után szinte azonnal találtam munkahelyet, a média szakmában. A színfalak mögé kerültem, ahonnan izgalmas perspektívából volt alkalmam megismerni ezt a színes világot. Sokat tanultam és fejlődtem, de egy idő után úgy éreztem valahol máshol van dolgom.

     Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor komoly döntéseket kell meghoznunk, mert a szívűnk vagy az eszünk esetleg mindkettő olyan irányba - és szerencsés esetben ugyanabba az irányba húz, ami eltér az általunk eddig követett úttól.  

    Régóta foglalkoztatott a kérdés, hogy testünk, lelkünk, szellemünk milyen összefonódás révén és hogyan „működik”, de ami ennél is jobban izgatott, hogy miként tudnék jobban segítségére lenni másoknak. Na, ezekkel a kérdésekkel jól elleszek életem végéig… De azért már találtam válaszokat, amelyek mentén elindultam.

     Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés segítő szakember képzésében veszek részt, ahol alkalmam volt az NLP önismereti csoport keretén belül az NLP practitioner végzettséget megszereznem.

     A Kriston Intim Tornával® szintén útkeresés közben ismerkedtem meg. Azért lettem Tréner, mert a Kriston módszerben rátaláltam egy módjára annak, hogy miként tudok hozzájárulni magam és más emberek testi, lelki egészségének fenntartásához illetve visszanyeréséhez.  A Kriston Intim Torna testünk olyan területével foglalkozik, mely alapjaiban határozhatja meg önbecsülésünket, a magunkról, egészségi állapotunkról, férfi – női minőségünkről alkotott képünket. És itt nem csupán a medenceizmainkról van szó, hanem az agyunkról is!

Nagyon röviden a Kriston Intim Torna® az alhasi szervek egészségét szolgáló program, melynek 3 fő alappillére van:  a torna, a szokásáthangolás és a pszichoszomatika.

A női tréninggel kapcsolatban itt olvashatsz részletesebben: 

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-noknek

A férfi tréningről  pedig  itt:

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-ferfiaknak

 

A tréning egy összesen 12 órás tanfolyamsorozatból áll. A komplex ismeretanyag elsajátítása által lehetőséged nyílik:

>> a meglévő alhasi problémák*, szervi tünetek megszüntetésére, a betegségek gyógyulására, önrehabilitációra.

>> a tünetek kialakulásának megelőzésére

>> a szexualitásod fejlesztésére, izgalmasabbá tételére.

­*melyekről részletesebben itt olvashatsz:   https://intimtorna.hu/hu/miben-segit

 

Mi vár rád a tréningen?

Kérdőív:

A tanfolyam elején kapod meg és menet közben lesz szükséges kitöltened – A kérdőív abban segít, hogy pontosabb képet kapjak az egészségügyi állapotodról, az esetleges problémádról. A kérdőívre nem kell ráírnod a nevedet, csak egy  jeligét, ami alapján be tudod majd azonosítani, hogy melyik kérdőív a tiéd, miután visszakapod.

Saját, személyre szabott gyakorlatsor:

Az előbb említett kérdőív teszi lehetővé, hogy a számodra leginkább hatékony programot tudjam összeállítani. Ezt a tanfolyam végén kapod majd meg és ez alapján tudod otthon végezni a tornát.

Hanganyag a tornáról:

A tréning befejezését követően tudod letölteni innen a honlapról.

Beszéd:

Nyugalom, nem neked kell beszélned! Sőt neked egyáltalán nem kell. Én fogok sokat beszélni és magyarázni. Készülj arra, hogy valóban sokat fogok beszélni! Leginkább sok történetet fogsz hallani, melyek segítenek feltárni az esetlegesen már szervi funkciózavart is okozó benned zajló folyamatokat, melynek megállításához illetve visszafordításához a tréningen hallottak alapján egy egészség-forgatókönyvet lesz lehetőséged írni magad számára.

Tanulás:

Egyrészt a gyakorlatokat tanuljuk meg lépésről-lépésre  másrészt az új mozgások  érzékelésének kiépítése lesz a feladat.

Torna :

Természetesen minden gyakorlatot többször elvégzünk a tréning közben, de az igazi erőpróba otthon vár rád!

 

Amit kérlek hozz magaddal a tanfolyamra:

>> Törölközőt és/vagy matracot. A gyakorlatokat többnyire földön ülve vagy fekve végezzük.

>> Zoknit, papucsot, ha fázós a lábad, mivel a tornához levesszük a cipőt.

>> Enni-, inni valót. A tréning során lesznek szünetek, amikor lehetőséged nyílik ezeket elfogyasztani.

>> A figyelmedet és nyitottságod. A tanfolyamon ugyanis többek közt azt tanuljuk meg, hogy mi az, amit Te tehetsz az egészséged megóvásáért illetve visszanyeréséért. A jó hír az, hogy ez sokkal több, mint gondolnád!

 

Hogyan jelentkezhetsz a tréningre?

1) Az általam vezetett tanfolyamok időpontjairól a fentebb lévő „Aktuális tréningek” ikonra kattintva tájékozódhatsz.

2) Ezután kattints a kiválasztott időpont melletti „Jelentkezem” ikonra.

3) Ezt követően megjelenik egy űrlap, melyet kitöltve foglalhatsz helyet a tanfolyamra. A végén pedig a „Jelentkezem a tréningre” gombra kattintva küldheted el a véglegesített jelentkezésed.

Kérlek, ha bármilyen oknál fogva mégsem tudsz megjelenni a foglalkozáson, akkor azt legkésőbb 24 órával a kezdés előtt jelezd számomra.

 

Ha kérdésed lenne a tréninggel kapcsolatban a 06/20-480-5258 számon hívhatsz.

Vagy írhatsz a kisgabriella.kit@gmail.com e-mail címre.

 

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

 Addig is ha van kedved látogass el a www.facebook.com/kisgabi.KIT  oldalra.

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.07.13 10:00 - 16:30
2019.07.14 10:00 - 16:30
Budapest
Amira Art Studio
1088 Budapest Szentkirályi utca 11.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.07.20 10:00 - 16:30
2019.07.21 10:00 - 16:30
Budapest
Amira Art Studio
1088 Budapest Szentkirályi utca 11.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.08.10 10:00 - 16:30
2019.08.11 10:00 - 16:30
Budapest
Amira Art Studio
1088 Budapest Szentkirályi utca 11.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Bernadett

  Köszönöm ezt a csodás hétvégén, a történeteket és a tanítást. Bőven van mit átgondolni az életemben. Köszönöm Gabi, hogy utat mutattál!

 • Adrienn

  Ez a tanfolyam sokkal-sokkal több egy egyszerű tornánál. Ez inkább lélektisztítás. A sok történet,amit hallunk miközben megtanuljuk mozgatni olyan izmainkat, amikről idáig talán nem is tudtunk, hogy léteznek, hogy bennünk vannak; valahogy közelebb hoznak önmagunkhoz. Valami felébred bennünk, valami más lesz, valami változik; jó irányba. Valahogy másként kezdünk önmagunkra tekinteni. Ezáltal a környezetünkben lévő emberekre is. Átértékelünk sok mindent, és már nem halogatjuk az idáig félretett beszélgetéseket, igyekszünk "tiszta vizet önteni a pohárba". Nem mellesleg már a 2. nap után az egyik zavaró tünetem (szülés következtében végbél melletti csomók) olyan jelentős javuláson ment át, hogy egyszerűen nem akartam elhinni. Köszönök mindent Gabi! :)

 • Adi

  Már az első nap végén megfogalmazódott bennem Gabi felkészültsége, széleskörű tájékozódása a témában, így bizalommal teli, jó érzéssel tértem haza. Ha kérdésünk volt, mindenre kimerítő választ kaptunk, segítőkészsége akár a kommunikációja bensőséges, együttérző és tabuk nélküli nyitottság. Nem titok, hogy Gabira azért esett a választásom, mert olvastam mentálhigiénés tanácsadó végzettségét is. Számomra kicsit hiányzott a csoport interaktív részvétele, hogy megosszunk egymással bármit a témában, bár Gabi ezt is megoldotta a számottevő példákkal.

 • Szilvia

  Nagyon köszönöm, feltétlenül hasznos volt a tanfolyam. Nagyon élvezetes és tartalmas volt mindkét nap. Köszönöm szépen Gabi!

 • Zsófia

  Köszönök mindent, a sok problémázásom melletti rugalmasság, és a tudást

 • Renátó

  Nagyon hasznosnak találtam a két napos alaptréninget, Gabi rendkívül felkészült, bárkinek szívből ajánlom.

 • Gergely

  Nagyon tetszett a tanfolyam, Gabi nagyon felkészült volt, sok érdekes történetet mesélt, és rávezetett, hogy olyan izmaim is vannak, amelyekről korábban nem is tudtam, hogy léteznek. :-) Még nagyon az elején járok, sok gyakorlás, edzés vár rám, de biztosan jó eredményeket fog hozni a kitartás. Köszönöm!

 • Ottó

  Kedves Gabi, Koszon ezt az uj tudast.

 • Éva

  Nekem nagyon jó tapasztalatom volt már a 3. előadás és persze a 3 hetes gyakorlás után. Ezt mind Kis Gabi rátermettségének köszönhetem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • Kati

  Rendszeresen elvégeztem az előírt feladatokat. Az első-második próbálkozás kicsit problémás volt, de a rendszeres gyakorlás után már könnyebé vált. Úgy érzem, érdemes volt kitartóan gyakorolni, mert megvan az eredménye, más a közérzetem. Úgy gondolom, hogy ezeket a gyakorlatokat folytatni fogom, hogy a jobb közérzetet tartósan meg tudjam tartani.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?