Merevedési zavar

MEREVEDÉSI ZAVAR

 

Általános leírása

A szexuális élethez szükséges merevedés tartós vagy visszatérő hiánya esetén beszélünk merevedési zavarról. Lehetséges, hogy a merevedés egyáltalán nem jön létre, máskor nem tart kellő ideig vagy nem kellő fokú. Szinte minden férfi életében előfordul, hogy kudarcot vall egy intim helyzetben, mégis csak kevesen tudnak erről beszélni, teljesen érthető módon. Pedig az jár jól, aki mielőbb elkezdi keresni az okokat, a megoldáshoz vezető utat. Van, hogy a merevedés problémája egyszeri tapasztalat, de gyakoribb az, hogy rendszeresen, bizonyos partnerrel, bizonyos helyzetben, ismétlődően jelentkezik.

Tünetei, okai

A szexuális élet során előfordul, hogy a merevedés a behatolás után gyengül vagy megszűnik, de az is lehet, hogy már a behatoláshoz szükséges állapot sem jön létre. Evidensen nem jut el a pár az örömhöz, az ejakuláció nem történik meg, megfoganás nem jöhet létre, frusztráció, párkapcsolati nehézségek, önértékelés csökkenése, tartós stressz, depresszió, stb. lehetnek a következmények. Jó tudni, hogy milyen tényezők befolyásolhatják a potenciabiztonságot. Közismert, hogy az alkoholnak van feszültségoldó hatása, de azokra az izmokra, erekre is kiterjed, amik a merevedés létrejöttét, fenntartását támogatják. Bizonyos gyógyszerek szedése, betegségek, dohányzás, fáradtság, túlterheltség, mozgásszegény, ülő életmód, stressz, szorongás, depresszió is hatással lehetnek a merevedésre. Kiemelt jelentőségű az a fajta stressz, ami a szexualitást érinti, esetenként önértékelési kérdésekkel tarkítva. A leggyakrabban pszichés okok állnak a háttérben: szorongás a gyermekvállalástól, aggódás a szexuális teljesítmény, a hímvessző mérete, korai magömlés miatt, zavaró körülmények, „kötelező” szex, amikor akarás van, de igazi, a teljes kapcsolódásra, felvállalásra irányuló vágy hiányzik, stb. Amennyiben megismerjük, megértjük az okokat, amik a felsoroltakon kívül még nagyon sokfélék, egyediek lehetnek, csak akkor lehet rajtuk változtatni.

Kezelés

Szükséges kezelni a háttérben lévő okot, betegségeket, amennyiben találnak ilyet, de leggyakrabban a pszichés segítség a célravezető, amit a merevedés fizikai megvalósulását lehetővé tévő szövetek, gátizmok erősítésével, kontrolljának fokozásával tud az érintett férfi teljessé tenni.

Ebben nyújt támogatást a Kriston intim torna, amit a témával foglalkozó szakértők is javasolnak pácienseiknek a komplexitása miatt: test-lélek-szellem egyaránt képződik ezeken a tanfolyamokon. Ezt bárki elvégezheti, nem szükséges hozzá orvosi vizsgálat, javaslat, mellékhatásmentesen ajánlható minden férfi számára. Mihamarabb érdemes gondoskodnod a gáti szöveteid épségét, erejét, irányíthatóságát segítő gyakorlatok elsajátításáról. A tanfolyamon jelentős változás vár rád a potenciabiztonságod érdekében.

 

Kriston-módszer hatása

Tréningjeinken egyéni vagy csoportos formában vizsgázott szakemberek segítségével sajátíthatod el azt a tudást, tapasztalhatod meg azt a mozgásélményt, amivel felvértezve testednek erre a rejtett részére is nagy figyelemmel tudsz lenni. A foglalkozásokon elhangzó információk, esetismertetések rávilágítanak, hogy a Te problémád hátterében mik húzódhatnak meg. Ezeknek a feltérképezése, a tüneted „forgatókönyvének” felismerése segít Téged abban, hogy a megoldáshoz eljuss, így lesz teljes a mozgás, a testismeret hatása. A tünet hátterében rejlő összes okkal foglalkozunk a tréningen, és minden szinten meg is tanuljuk, hogy mit tehetünk a merevedés visszaállításáért, hogy biztonságérzet legyen Benned a potencia kapcsán. A potenciabiztonság minden férfi esetében elérhető, ha ép az ideg-izom kapcsolat és az nem sérült baleset, bénulás, műtéti szövődmény vagy egyéb okból kifolyólag. Nem kell megvárni az orvosi kivizsgálást, hiszen az állapot megszüntetését csak segíti a tanfolyam anyaga. Attól, hogy van lyukas fogad, nem kell megvárni a fogmosással a fogkezelést.

Minden érintett tudja, hogy a potencianövelő szerekkel elért merevedés nem jár azzal a belső érzéssel, ami kívánatos. A háttérben megbújhat a szégyen, bűntudat, a csalás stressze, arról nem is beszélve, hogy a kiváltó tényező megoldatlan marad. Te a szőnyeg alá söpröd a problémát vagy megoldod? Te is megtapasztalhatod, hogy soha nem látott, soha nem érzett élmények várnak rád a tréninget követően. A magabiztos férfi léted kapujában állsz. A tréningen nem derül ki a csoporttársak számára, hogy miért érkeztél, erről nem szükséges nyíltan beszélned, Te sem fogod tudni, mások miért vannak ott.

Ha már tudsz jól autót vezetni, akkor tudsz majd vezetés közben gyönyörködni a tájban. Kezdd az alaptréningen, és gyere utána a Gézák titka tanfolyamra, akár azonnal. Nem fogsz magadra ismerni! A párodról nem is beszélve! Elégedett lesz! Az önértékelésed, a párkapcsolatod minden tekintetben változni fog.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?