Hátrahajló méh

Ahogyan testünk azonos részei más-más megjelenésűek a szemmel látható területeken, úgy a belső szerveink is eltérő méretűek és elhelyezkedésűek lehetnek. A méhtest és a méhnyak szöget zár be egymással. A méhtest a nők több, mint 50 %-ánál előredől, mintegy ráborul a húgyhólyagra. Viszont nagyon sok nőnél nem előrehajlik a méh, hanem tengelye közel a függőlegeshez helyezkedik el vagy határozottan hátrahajlik.

Vannak, akik számára ez nagyon ijesztőnek tűnik, azonban a hátrahajlást a szalagok sajátos struktúrája okozza és ez nem befolyásolja a méh egyetlen funkcióját sem. A közhiedelemmel ellentétben a megfoganási képességre sincs hatással. Gyakori jelenség, hogy szülés után, mivel a tartószalagok a várandósság alatt többszörösére megnövekedett méhtest miatt megnyúlnak, a „szokott” pozícióban marad a méh, azaz.

A hátrahajló méh esetén még lényegesebb, hogy megismerje a nő a méhszalagok védelmét biztosító szokásokat. Legalább ennyire fontos a hüvelyfal izomzatának megerősítése, hogy stabil, alátámasztott állapotban legyen a méhszáj, ami megakadályozza a méh süllyedését. Sajnos tudatos védelem hiányában, a hátrahajló méhtesttel élő nők körében gyakrabban fordul elő méhsüllyedés a helytelen életstílus következtében. Tanuld meg a Kriston-módszerrel, hogy miként tudod védeni a női szerveid. Egészségünk megőrzése, visszaszerzése figyelmet, tudatosságot, mindennapos gondozást igényel. A Kriston-módszer segít, hogy tetőtől talpig, kívül és belül óvhasd magad, legyél bármennyi idős, bármilyen egészségi állapotban, bármilyen variációban is helyezkednek el a szerveid.

A Kriston-módszer óvodáskortól szépkorúakig minden korosztály számára elérhető, a kiválasztás, ürítés, reprodukció szervrendszerének karbantartásához, optimális működéséhez elengedhetetlen és hasznos információkhoz juthatunk általa. A mozgásanyag beépítése a mindennapokba növeli az intimizmok záró-, befogadó-, támasztó gyors reakcióját, összehúzhatóságának az erejét, működésben való kitartását, hogy azok minden helyzetben megállják a helyüket. Így kontrollt a saját kezünkbe tudjuk venni ezen terület felett, hogy hogy a hátrahajló méh csak egy egészéges testi verzió maradjon. A Kriston-módszer különböző tanfolyamai komplex megközelítést alkalmaznak. Ennek során érzékelhető hatást gyakorlunk a testre, az érzelmekre, a gondolkodás stratégiájára. A hátrahajló méh esetére kidolgozott egyéni gyakorlatsor segítségével biztos alátámasztás nyújtható a méhnek és ezzel jelentős prevenciós

 

Szakképzett trénereink támogatják az ország egész területén a hozzájuk fordulókat, hogy elsajátíthassák ezt az önrehabilitációs, prevenciós lehetőséget. Szakembereink jelentős része az egészségügyben is dolgozik/dolgozott, saját élményeik, tapasztalataik miatt döntöttek úgy, hogy ezzel a módszerrel erősítik pácienseiket, klienseiket. Munkatársaink között vannak orvosok, gyógytornászok, védőnők, szülésznők, testnevelők, mozgásterapeuták, pedagógusok, pszichológusok, rehabilitációs és más segítő foglalkozású szakemberek is, Akik az életüket embertársaik egészségének szolgálatába állították. Egységes metodika mentén tanítunk, amit Kriston Andrea 35 éve alkalmaz és fejleszt folyamatosan, s ami egyre nagyobb sikereket arat az országhatárokon túl is.

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?