Egészségőrzés

Egészségünk megőrzése, visszaszerzése figyelmet, tudatosságot, mindennapos gondozást igényel. A Kriston-módszer segít, hogy tetőtől talpig, kívül és belül óvhasd magad, legyél bármennyi idős, bármilyen egészségi állapotban.

A feldolgozott témákról kevés helyen esik szó, a kultúrák többségében tabunak számítanak, ugyanakkor meghatározzák életminőségünket: felnőtt szexuális viselkedés, gyermekkori szexualitás, „szégyellnivaló” események, a wc-használati szokások, kudarcélmények, fantáziák, menstruációs, a saját testről alkotott kép, jó tulajdonságok, sikerek, testi higiénia, párkapcsolat, a termékenység, szülés, szülővé válás, a hasi szervek funkciói, idősödés, nemi identitásunk... Az iskolában, családban jellemzően nem képződünk ezekben a kérdésekben, esetenként a testünk-lelkünk számára kifejezetten ártalmas információkat kapunk, pedig egész életünkre szóló döntéseket hozunk ezek kapcsán. Ahhoz, hogy a szülő ismereteket nyújtson a szexualitás területén, ahhoz először neki szükséges képzetté válnia úgy, hogy nagyon ritkán kapta ő meg ezt az ismeretanyagot. Szülői felkészülésben jelentős segítséget nyújt a tanfolyam.

A Kriston-módszer óvodáskortól szépkorúakig minden korosztály számára elérhető, a kiválasztás, ürítés, reprodukció szervrendszerének karbantartásához, optimális működéséhez elengedhetetlen és hasznos információkhoz juthatunk általa. Segítséget nyújt nőknek és férfiaknak az intimitással összefüggő szerveik egészséges működtetéséhez, az intimitásban való kiteljesedéshez. A módszer elsajátítása során olyan eszközöket kapunk a kezünkbe, amikkel örömtelibbé válik az életünk.

 

A mozgásanyag beépítése a mindennapokba növeli az intim záró-és befogadó izmok erejét, gyorsaságát, állóképességét, a kontrollt a saját kezünkbe tudjuk venni ezen terület felett. A Kriston-módszer különböző tanfolyamai komplex megközelítést alkalmaznak, ennek során érzékelhető hatást gyakorlunk a testre, az érzelmekre, a gondolkodás stratégiájára. Óriási változást vagyunk képesek létrehozni a környezetünkben, ha a korlátainkat leoldjuk és a szabad részünk megnyilvánulhat.

Minden tréning végén hanganyag segít a mindennapok során az otthoni gyakorlás megvalósításában.

 

Szakképzett trénereink támogatják az ország egész területén a hozzájuk fordulókat, hogy elsajátíthassák ezt az önrehabilitációs, prevenciós lehetőséget. Szakembereink jelentős része az egészségügyben is dolgozik/dolgozott, saját élményeik, tapasztalataik miatt döntöttek úgy, hogy ezzel a módszerrel erősítik pácienseiket, klienseiket. Munkatársaink között vannak orvosok, gyógytornászok, védőnők, szülésznők, testnevelők, mozgásterapeuták, pedagógusok, pszichológusok, rehabilitációs és más segítő foglalkozású szakemberek is, akik az életüket embertársaik egészségének szolgálatába állították. Egységes metodika mentén tanítunk, amit Kriston Andrea 35 éve alkalmaz és fejleszt folyamatosan, s ami egyre nagyobb sikereket arat az országhatárokon túl is.

 

 

 

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?