Folytatódik a Kriston Fitness! - 2019.12.28. -

Ismételten lehet jelentkezni a 2020-as időpontokra! A helyek limitált számban elérhetőek.

Folytatódik a Kriston Fitness!

A nagy sikerű, egész testet és lelket megmozgató torna az új évben is várja azokat a nőke, akik szeretnének gondoskodni fittségükről úgy, hogy közben megóvják az altesti szerveiket.

Minden szerdán különleges alkalomra gyűlnek össze a nők a Kosztolányi Dezső Gimnáziumban, az első kerületben. Ezen a helyszínen tart Kriston Andrea személyesen hetente Kriston Fitnesst, mely szívügye, hiszen a torna eredményei "tetől talpig, kívül és belül" megmutatkoznak. Mára már köztudott, hogy a helytelen testedzés következménye lehet a vizeletvesztés, az aranyér, a méh-, hólyagsüllyedés. Azonban a rendszeresen végzett Kriston-módszeren alapuló mozgással intenzív testi, kozmetikai és pszichoszomatikus hatások várhatók, az alhasi szervek védelme mellett.

A Kriston-módszer az alhas szerveidről gondoskodik, miközben minden testrészed megkapja a kívánt fizikai ingert a kirobbanó formához.

A minőségi gimnasztika különleges elemei: arcfiatalító, látás-, hallás javító torna, alakformálás, anyagcsere gyorsítás, gerinc-, izületvédelem, stresszoldás és pszichoszomatikus hatás. Az utolsó fél órában gyakorlóóra az Intim Tornát végzett hallgatók számára.

A Kriston módszer mottója itt a gyakorlatban valósul meg: Kívül formál, belül óv!

A foglalkozásokat tartja: KRISTON ANDREA, 2020. januárjától ismét!

Első alkalom: 2020. január 8.

Helyszín: 1. ker. Kosztolányi Dezső Gimnázium lány tornaterme.

Minden SZERDÁN 18.30-20.00-ig!

Ár: 2500 Ft/alkalom, 18 000 Ft/8 alkalom.

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?