“A hüvelyemmel nem éreztem a párom!” - 2019.12.16. -

Míg Japánban a gésákat kétéves koruk óta tanítják arra, hogy hüvelyüket művészi szinten tudják mozgatni a férfiak örömére, addig Magyarországon még mindig tabunak számít, ha egy nő tudatosan foglalkozik szerelmi izmainak ügyességével, egészségével. Pedig már erre is van mód és lehetőség...

“A hüvelyemmel nem éreztem a párom!”

“A legutóbbi párkapcsolatom lezárása után hosszú ideig nem akartam újabb kapcsolatot. Aztán jött a nagy szerelem. Igen ám, de azt éreztem, nem működik a testem. A hüvelyemmel nem éreztem a párom, és ami a legszörnyűbb volt, ő sem érzett engem. A szex félelmet keltett bennem, kerültem az együttléteket, mert amikor szerelmeskedtünk, a puncim állandóan, egyfolytában »rotyogó« hangot adott ki. Annyira ciki volt!” – Írja Böbe, 34 éves.

Szeretkezések, amiket zavaró hangok kísérnek. Minden nő rémálma. Mi is történik ilyenkor? A hüvely, mivel nem elég szűk és feszes, nem szorul rá a hímvesszőre, éppen ezért a ki-be mozgás következtében levegő is bejut a hüvelybe. Pozícióváltáskor pedig a beáramlott levegő kiáramlik, kellemetlen, zavaró hangok kíséretében. Nyilvánvaló, hogy a nem feszes hüvelynek a stimuláló hatása is sokkal gyengébb, éppen ezért mind a nőnek, mind a férfinek kevésbé izgalmas a szeretkezés. Ha a levegő bejut, akkor a kórokozók is bejutnak, ezzel hüvelygyulladást idézhetnek elő. Az erőtlen hüvelybe a méh is belecsúszhat, ezáltal méhsüllyedés jön létre.

Gésák titka tréning online 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?