Hogyan válhatsz Kriston Trénerré?  2017. őszén indul ismét. Érdekel?  trener@intimtorna.hu

Szövegdoboz:

A Kriston tréner, alhasi szervek egészségét szolgáló önfejlesztő módszert oktat nőknek, férfiaknak, gyerekeknek.

A KRISTON®-módszer, klinikai vizsgálatokkal igazoltan hatékony, szerzői oltalom alatt álló, névoltalommal védett, 31 éve működő magyar módszer, Kriston Andrea szellemi terméke. Jelentősen eltér minden más alhasra irányuló programtól!

Miért érdemes Kriston Intim Tréninget(KIT) tanulnod?

Ha sport-, jóga-, aerobic-, fitness oktatóként, vagy egészségügyi szakemberként dolgozol (szülésznő, dúla, orvos, gyógytornász, asszisztens, ápoló, védőnő), esetleg más a szakmád, de érdekel az egészségnevelés, és érettségivel rendelkezel, úgy lehetőséget kaphatsz a Kriston-módszer elsajátítására.  A felnőttek egyik fele olyan problémával küzd, melyre megoldás a KIT, másik fele a megelőzésben érdekelt (gyerekek, kamaszok, kismamák, szülés után lévők, szexuális élet minőség javulására vágyók, egészségtudatos emberek). Ha szeretnél másoknak segíteni, akkor a kezedbe adom a Kriston módszert.

Mit kapsz a Kriston-módszerre felkészítő trénerképzés során? 

A Kriston  Intim Tréning moduljával segíthetsz nőknek, férfiaknak, gyerekeknek. Elsajátítod a módszert kis-, és nagy csoportra, egyéni foglalkozásra alkalmazva, mozgássérültekre, egyes műtétek utáni önrehabilitációra, sztómával élőkre, sclerosis multiplexre, Parkinson kórra, idősekre, kismamákra, szülés után lévőkre, nagyobb potenciára, libidóra, babára, szexuális egészségre vágyókra szabva. 

Csak néhány tünet, amivel a leggyakrabban keresnek fel egy Kriston trénert: aranyér, inkontinencia, gyenge hüvely izomzat, prosztata bántalmak, korai magömlés, merevedési zavar, menstruációs rendellenesség, meddőség, szexuális probléma…Ők is egészséges emberek! Nekik biztosan tudunk segíteni!

A téma tabu. Amiben mi segítünk, hogy a dermedt csendből, örömteli kacaj legyen!

Szövegdoboz:

Milyen országokból sajátították el a Kriston®-módszert tréneri szinten?

Szlovákia, Németország, Franciaország, Ciprus, USA, Ecuador, Írország, Norvégia, Románia, Svájc, Franciaország, Hollandia, Spanyolország, Anglia, Románia). Magyarország teljes területén igény mutatkozik rá. Kisebb falvakban éppúgy gondjuk van az embereknek, mint városokban.

Honnan származik az "intimtorna" kifejezés?

A kifejezés általam kreált, tőlem származik (Szabadalmi Hivatalban dokumentált, az "intimtorna" 2000-ig névoltalom alatt álló kifejezés volt). 2000-re már olyan népszerű lett a könyveknek, konferenciákon való részvételnek, cikkeknek, interjúknak, tanfolyamoknak köszönhetően, hogy mi sem igazolja jobban, hogy a Magyar Gyógytornászok Társasága 4 éven át pereskedett az intimtorna névoltalmának felszabadításáért, hogy a jól bevezetett, brandnek minősülő nevet, ők is használhassák.(Ettől nem tettek szert a szaktudásra, csupán a névhasználatra. Ennek meg is lett az eredménye: egy fővárosi kórházban, a gyógytornász azt állította, hogy ismeri az intimtornát. Az orvos ezért hozzá küldte a kezdeti hólyagsérves klienst, akit náhány hét gyógytornászi "segítség" után műteni kellett súlyos hólyagsérves tünettel).  A módszerem  2004 óta Kriston névvel van ellátva, és csak az használhatja, aki a módszert megtanulta, és abban fejleszti magát. Olyan komplex tudást adunk az embereknek, amivel hatékonyan védhetik az egészségüket! 

Az intimtorna kifejezés ismét névoltalom alatt áll. Az oltalmi idő kezdet: 2016. május 20. 

MIlyen tudományos háttere van a Kriston-módszernek?

Szövegdoboz:  Jelenleg nemzetközi kutatást végzünk. Együttműködik velünk a Debreceni Urológiai és Nőgyógyászati Klinika. Óvodai programunk túlvan a norvégiai kipróbáláson. A Szent Rókus Kórház fészke volt a módszer kórházi körülmények között történő kutatásának. Elnöke vagyok a Magyar Sporttudományi Társaság Egészségműveltségi Szakbizottságának. Könyveim jelentek meg. Szakmai konferenciákra rendszeresen tartok előadásokat.. 2000 óta vagyok vezetőségi tagja a Magyar Nőorvos Társaság Nőgyógyászat-urológia Szekciójának.  

Szövegdoboz:  Olyan jelentkezőket várok hosszú távú együttműködésre, akik a trénerképzési folyamat után nagy szenvedéllyel képesek belevetni magukat a közös munkába. Ennek keretén belül önállóan dolgoznak a trénerek, de a közös márka, a módszer gazdagodása, a közös marketing, a “központ”, trénereket segítő programja (kutatás, publikáció, szakmai kapcsolatok, marketing…), újszerű együttműködést general a munka elősegítésére. A most jelentkező trénerek már ebben a franchise jellegű  rendszerben kezdenek (részletek a levélben).

 

Mit tesz a Kriston tréner?

Embereknek segít felismerni a tüneteik hátterében rejlő okokat, és azokra megoldást kínál. Olyan tudással rendelkezik, ami a sport, az egészségügy, a pszichológia, a szexológia metszéspontjában található. Csillogó szemű, hálás emberek mennek haza a tréningünkről, mert sokat kaptak az oktatótól, és az oktató csillogó szemmel megy haza, mert képes volt sokat adni. Erre vállalom felkészítédes.  

Alkalmas vagy a Kriston-módszer oktatására?

Őszintén gondold át!

-          érthetően, szívesen kommunikálsz, könnyen megnyílnak neked az emberek

-          örömmel segítesz másnak

-          szívesen tanulsz újat, és erre tudsz időt is szánni

-          képes vagy céljaidért erőfeszítéseket hozni

-          önmagad fejlődését fontosnak tartod

-          motivált vagy üzletileg is együttműködni

Hol és mikor lesz a képzés?

Kezdés: 2017. ősz Tájékoztató a képzésről, időbeosztás, ára: trenerkepzes@intimtorna.hu

Tájékoztató: http://intimtorna.hu/lp/  Amennyiben szeretnéd kérni azt a szerződést, amit a végzett trénerekkel kötünk, kérlek írj ide: trener@intimtorna.hu

Külföldről csak olyanokat várunk, akik az adott ország nyelvét olyan jól beszélik, hogy végzés után azonnal képesek legyenek kezdeni az oktatást. A trénerképzés nyelve magyar. 

 Jelentkezhetsz folyamatosan a kezdésig.

Szövegdoboz:  Amennyiben szeretnél Kriston TRÉNER lenni, kérlek írj egy rövid bemutatkozó levelet a trener kukac intimtorna pont hu  (trener@intimtorna.hu) -ra.  

 

  Kriston Andrea(06-30-2121637)

 

Nem problémamentes oktatókat keresek, hanem olyanokat, akik megértőek magukkal, másokkal, akik hajlandóak tanulni, hogy tudásukkal másokat (IS) segítsenek. Amennyiben tetszik a módszerem, kedvet érzel oktatásához, alkalmasnak gondolod magad a tanulásra, úgy vállalom, hogy élvezhetővé teszem számodra ezt a szép munkát. 

 

"A sikeres vállalkozásokat nem rendkívüli emberek hozzák létre, hanem rendkívüli dologra képes, hétköznapi emberek."(ismeretlen szerző)