LONDON - Gésák titka ONLINE (HALADÓ)

Szexuális KITeljesedés elősegítése online tréningen londoni nőknek

Időpontok
Cél a szexuális önismeretünk, egészségünk fejlesztése, ezáltal a női szervek formába hozása.
Ennek érdekében állítottam össze a workshop jellegű online tanfolyamot. Sok összetevő hat a szexuális egészségünkre. Ezeket vesszük sorba pont úgy, mint amikor egy olyan szekrényt teszel rendbe, amiben vannak megörökölt darabok, mások által bepakoltak, korábban hasznosnak gondolt értékek…
 
Most rendet teszünk, hogy szolgálja a párkapcsolati vitalitásod, az egészséged, a szellemi kiteljesedésed. Rend lesz, pontos szabályokkal, biztonságot adó keretekkel, határtalanságot biztosítva. A szex lényegesen több, mint egy orgazmusért történő küzdelem, de az út, a hüvelyi orgazmuson át vezet.
Ez a tanfolyam élő előadás lesz, a csoport tagjai egyszerre lesznek az online térben. A foglalkozás hasonlóan zajlik ahhoz, amit a Kriston Intim Torna tanfolyamon már megszoktatok. Tabu nem lesz. Az új helyzet új lehetőséget is szült, ezért ennek a tanfolyamnak a korábbiaktól eltérően, fejlődést szolgáló workshop jellege is lesz, miközben te mindezt otthonról követed.
Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Miben segít?

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?