Kriston Tábor nőknek

Szorítod vagy szorongat

Időpontok

Női tábor Kriston Intim Torna tanfolyamot végzettek számára, hogy öröm járja át a tested.

Záróizmaink karbantartottsága érződik nevetés, tüsszentés, futás, szülés, szexualitás és mindenféle tevékenység közben. Aki figyelgeti a testét, az megtapasztalhatja, hogy ezek az izmok is csak az edzéstől maradnak erősek, ez pedig rendszeres idő és energia ráfordítását igényli. Ennek hiányában előbb vagy utóbb megtapasztaljuk az izomgyengeséget. Ez az élettani folyamat sajnos elkerülhetetlen. 

A Kriston Intim Torna tanfolyamon garantáljuk a helyes mozgássor elsajátítását, viszont a következő kihívás ezt követően kezdődik a gyakorlás szokásokba illesztésével. Te hogy vagy ezzel? Rendszeren gyakorolsz, vagy időnként nekifogsz vagy esetleg már teljesen abbamaradt a gyakorlás? Az augusztusi táborunkkal szeretnénk a lelkesedésed felébreszteni, a foglalkozásokkal azt a jó testérzetet adni, amit a speciális mozgásanyag jelent. Foglalkozunk a visszafogó folyamatainkkal, amik olykor útját állják a vágyaink beteljesülésének. Buja zöld fákkal körbevett táborunkban átismételheted az összetettebb mozgásokat, gyakorolhatsz velünk, és tetőtől talpig megtapasztalhatod a hasi szervek védelme mellett végzett Kriston Fitneszt. Minden porcikád magasabb rezgésszintre állítjuk, hogy a tested jól működő csodahajóként szolgáljon téged. A programok rálátást adnak az intim szervek pszichoszomatikus folyamataira, előadás és játékos feladatok formájában keressük kekec részeink leszelídítésének lehetőségeit és önfeledten táncolhatunk oktatónk vezetésével. Ez a hétvége az intim szerveid egészségőrzéséről szól, hogy életedben több legyen az öröm és tested hatékonyan szolgáljon nőiséged megélésében. A táborba 17. életévtől kortalanul érkezhettek. A női életérzés nem életkor kérdése. 

A tábor anyaga többek között a Kriston Intim Torna tanfolyamon tanultak otthoni gyakorlásának az elősegítésére, bizonytalan részek ismétlésére, pszichoszomatikus elakadásaink oldására és kérdések tisztázására ad lehetőséget. 

IDŐPONT: 2024.08.16-18.

HELYSZÍN: Gödöllői MATE Kollégium

HÁZIGAZDA: Kriston Andrea

GYERE EL ÉS ÉLD ÁT VELÜNK A FELTÖLTŐDÉS HÉTVÉGÉJÉT:

- Kriston Fitnesz & Gyakorlóóra, arcgimnasztika, reggeli futás és gimnasztika

- előadás és workshop Kriston Andreával

- pszichológiai előadás és workshop: Szabotáló részeink

- táncos workshop

- ajándék póló

- 2 éjszakára szállás 2 személyes szobákban (lehetőséged van egyedül is megszállni)

- Napi háromszori étkezés: svédasztalos reggeli, 2 fogásos ebéd és vacsora

PROGRAM:

SZÁLLÁS:

A kollégium gyönyörű zöld környezetben van, 2 ágyas szobákkal rendelkezik. Minden szoba saját fürdőszobával (wc, zuhanyzó), illetve hűtővel rendelkezik. A szálláshely sajnos nem akadálymentes.

A következőkre van lehetőség:

- szállás 2 ágyas szobában választott párral (ebben az esetben mindkettőtöknek meg kell jelölnie a másikat jelentkezés után küldött kérdőívben szobatársnak)

- szállás 2 ágyas szobában párral (ebben az esetben mi osztjuk be az embereket, de ne aggódj, ez egy csak női tábor)

- szállás 2 ágyas szobában egyedül (ebben az esetben az ár picit drágább)

Bővebb információ: https://kollegium.uni-mate.hu/godollo

Parkolási lehetőség van a kollégium mellett.

ÉTKEZÉS:

A Menza Étterem szolgáltatja a svédasztalos reggelit, illetve 2-2 fogásos ebédet és vacsorát. Minden érzékenységet igyekszünk figyelembe venni!

A TÁBOR DÍJA: A tábor díja tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést és a programokat.

A tábor díja eltérő attól függően, hogy egyedül szeretnél lenni a szobában, vagy párral szállnál meg:

1 fő a szobában: 105.000 Ft

2 fő a szobában: 90.000 Ft

Részletfizetési lehetőség iránt érdeklődj emailben: tanfolyam@intimtorna.hu.

MINDENKÉPPEN HOZZÁL MAGADDAL: A táborba saját jógamatrac szükséges.

 

Miben segít?

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?