Kriston Fitness

Lélekre ható teljes testélmény

Időpontok

A Kriston Fitness hatása "tetől talpig, kívül és belül" megmutatkozik. Rendszeres végzésével Intenzív alakigazítás, kozmetikai és pszichoszomatikus hatások várhatók. Garantált zsírégetés az alhasi szervek védelme mellett. Ezzel az életörömmel átszőtt mozgásfajtával elérheted a csúcsformád.

A Magyar Sporttudományi Társasággal, a Szent Rókus Kórház nőgyógyászat-urológiai ambulancián végzett műszeres mérések tapasztalatai alátámasztották a nők megfigyeléseit: a helytelen testedzés, mint fizikális terhelés következményeként kialakulhat, vagy fokozódhat a vizeletvesztés, az aranyér, a méh-, hólyagsüllyedés-, végbélsérv.

A Kriston-módszer úgy segít elérni kirobbanó formádat, és úgy igazítja tested minden izomcsoportját, hogy közben gondoskodik a női szerveid védelméről. Csak olyan hallgatókat várunk, akik már elvégezték a Kriston Intim Torna tanfolyamot és rendelkeznek az ott tanult gyakorlatok ismeretével.

 

A minőségi gimnasztika különleges elemei: alakformálás, hatékony kalória felhasználás, izomerő növelés, gerinc-, izületvédelem, stresszoldás és pszichoszomatikus hatás. Az egy órás foglalkozás első része fitness, míg a második fél órára Kriston Gyakorlóóra.

 

A foglalkozás során a gyakorlatok által növeljük a nőiesség érzetét. Egyszerre több izomcsoportot irányító agyi területet mozgósítunk, javítjuk az egyensúlyt biztosító agykérgi terület működését. Mindez a stresszoldó hatással kiegészítve jelentősen javítja az életminőségünket és egy olyan lehetőséget kapunk a kezünkbe, amivel előre gondoskodhatunk későbbi jó fizikai közérzetünkről. A Kriston Fitness módszer mottója itt a gyakorlatban valósul meg: Kívül formál, belül óv!

A foglalkozásokat tartja: KRISTON ANDREA

Jelenleg a foglalkozás online térben történik.

 

Eredetileg testnevelő tanár vagyok (testnevelés-biológia szak, TF tanári szak és edzői végzettség). Korábban intimtornának elnevezett módszerem, ami Kriston Intim Torna néven kerül jelenleg oktatásra, a fitnessből vált ki (1986). A Kriston Intim Torna gyakorlók örömmel fogadták újra, hogy a testedzés része legyen a gátizmok edzése is. Erre jött létre 1990-ben a TESTREFORM, amiről könyv, audió, video, dvd, cikkek jelentek meg. A Kriston-módszer része volt éveken át a Nemzetközi Testnevelői Konferenciáknak. Igény mutatkozik az általam felépített minőségi gimnasztikára, melyet Kriston Fitness néven oktatok.

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?