Kokopelli TERMÉKENYSÉGÉRT (online)

Kokopelli online workshop a TERMÉKenységért

Időpontok

A termékenység állapot kérdése. Egy olyan „fészek állapot”, amit egy építkezés előz meg. Sokaknál ez spontán módon, természetesen kialakul, másoknál gátlás alá kerül. A workshop abban segít, hogy lásd azon akadályokat, melyek utadat állják, ami által új döntéseket hozol, új állapotot elérve, hogy olyan természetes legyen számodra a termékenység, mint egy gazdagon gyümölcsöző fánál. Nincs benne semmi trükk, semmi erőfeszítés, hanem egy természetesen áramló, egészséges állapot, amit áthat az életerő. 

 

Kokopelli azon csapatba áll be, akik segítik a kis élet megérkezését hozzád, hozzátok. Minden más módszerrel kompatibilis (lombikprogram, hormonkezelés, mindazon szervi gátoltságnál is előnyös, amikor nem került eltávolításra a méh és mindkét petefészek, petevezeték).

Kokopelli egy Dél-Amerikában élt indián varázsló volt a mondák szerint, aki fuvola hangjával jelezte jövetelét a falu felé közeledve. Ekkor már érkeztek is fogadására a termékenységre vágyó nők. Kokopelli pedig szerencsét hozott és a hatás nem maradt el.

A Kriston-módszer a termékenység növelését segíti benned kibontakoztatni. Most ezen workshop egy tudatos folyamatot ígér, a termékenység elősegítésére.

Akkor is érkezhetsz, ha még nem voltál Kriston Intim Torna tanfolyamon.

A foglalkozás a nőknek szól, de a 4. foglalkozás 2. része csak a férfiaké, kivéve, ha még nem érkezett meg a társad. Úgy ezen esetben nők is részt vehetnek az órán. 

A foglalkozás online történik. Nem tartalmazza a Kriston Intim Torna gyakorlati elemeit.

Tedd meg mindazt a lépést, amit csak te tehetsz meg a célodig!

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Miben segít?

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?