ENDometriózis tréning (online)

Kriston ENDometriózis

Időpontok

Mire hozzám kerülnek a nők endomteriózissal, addigra már sok mindent tettek magukért: orvosi vizsgálatok, gyógyszerek, a legtöbbször műtéteken is étestek, és többfajta terápián. Egy endós nő azt mondta a tv-ben, hogy mindeannyian tudjuk, hogy az endometriózis nem gyógyítható. Ebben nem hiszek!!! Egy hallgatómnak azt mondta az orvosa, hogy “Nem tudom mit csinált, hogy megszűnt a baja, de ne hagyja abba!”.

A tanfolyamaim segítégével sokáig követhetem endometriózissal diagnosztizált kliensem változásait. Többnyire a gésa vagy a gólya csoportban találkoztunk ismét. A gyógyultak beszámolója arról szól, hogy nagy változást éltek meg. Egy endós hallgatóm azt kérdezte, hogy mi a legkisebb változás, ami a legtöbb hozadékkal jár. Ez előre nem tudható. Elég annyi változás, amitől meggyógyul az illető. Addig azonban ez egy önfeltárás. Gyakran hallom, hogy diagnosztikus céllal sebészileg felnyitnak valakit, hogy lássák, mivel van dolguk. Pont ezt tesszük a workshopon, csak az alhasi szervek működését meghatározó törvényeink tárolóját nyitjuk meg, és ott keressük azokat az állapotainkat meghatározó paneleket, amik újra és újra belevisznek bennünket az endót fenntartó állapotba. A feltárás és a változtatás után az egészséges funkció épül föl.

Ebben kívánok nektek segíteni ezen workshop keretein belül, a vírushelyzet ellenére.

Sem a fájdalom, sem a gyógyulás nem helyszínfüggő. A tréning nem egyezik a Kriston Intim Torna alaptréninggel, annak célirányos kiegészítője.

 

Minden előképzettség nélkül érkezhetsz. A workshopon nem kell megosztanod magadról semmit, de miután egymás között leszünk, akár meg is teheted.

Mindenki a saját történetén dolgozik majd, hogy a kellő változás bekövetkezzen, és az endometriózisból megszülessen a happyEND.

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?