Varga Éva - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.09.20 14:00 - 19:00
2019.09.21 09:00 - 14:00
2019.09.22 09:00 - 14:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.10.05 09:00 - 15:00
2019.10.06 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2019.10.12 09:00 - 15:00
2019.10.13 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon érdekes és hasznos volt a tanfolyam. Testileg, lelkileg feltöltődtem :)

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kellemes környezetben maximális felkészítést kaptam az intim tornáról... köszönöm

 • Zsofia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Rendkivül hasznosnak talaltam a tanfolyamot, biztos vagyok benne hogy eredmenye lesz a rendszeres gyakorlasnak. Nagyon halas vagyok a segitsegert!!!

 • György - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A tréning szuper volt. Kellemes környezet, klassz társaság, jó hangulat, minőségi ismeretanyag, kiváló tréner (Varga Éva)! A megtanultakat minden nap gyakorlom. Azt sejtettem, hogy segíteni fog a tréning a meglévő problémákon, de hogy néhány nap alatt ekkora javulás következik majd be, azt előzetesen nem hittem volna. Egyszerűen csodásan működik a felépített rendszer, "csak" alkalmazni, csinálni kell! Nagyon hálásan köszönöm a tudást, és a segítséget. További sikeres és eredményes tréningeket.

 • József - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A tréningen részvevő személyek minden a témakörrel kapcsolatban felmerülő kérdésre teljes körű választ és segítséget kaptak. Remélem hosszú távon én is kamatoztatni tudom majd a megszerzett ismereteket. Köszönöm, hogy én részese lehettem, ennek a közvetlen, jó hangulatú tréningnek. Üdvözlettel: Varga József

 • Richárd - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon jól èreztem magam,ès nagyon èrtèkesnek tartottam minden információt.Örülök h itt lehettem.

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper tréning ami nem csak az izmokat hanem a lelket is rendbe teszi! Mindenkinek ajánlom!

 • Eleonóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andrea ! Kedves Éva ! A hétvégén nagyon jól éreztem magam. Nagyon szép és kellemes helyen volt a tréning és különösen jó társaságban. Biztonságban, mintegy burokban lettem volna (magzat-méh) Körül ölelt a hely, Évának a hangja, személyisége, szelleme és a társaság. Jó volt minden, a sztorik a gyakorlatok, a szemléltetés. Különösen tetszett amilyen módon a végbelünket bemutatta, dícsérte Éva. Azóta gondolok én is így rá, mint egy csodálatos szépségre.

 • Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatban nemcsak tornáztunk 2 nap, hanem egy jócsapat pszichológiai tanácsokat is kapott. Köszönjük. Måsoknak is ajánljuk.

 • Gabriella - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Mivel a tanfolyamnak tegnap lett vége, eredményekről nem tudok beszámolni, de tudom, hogy hamarosan megtapasztalom a csodát.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?