Varga Éva - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.15 09:00 - 15:00
2019.06.16 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.06.28 09:00 - 15:00
2019.06.29 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.07.07 09:00 - 15:00
2019.07.08 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Etelka

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Èva közvetlen barátságos természete remekül segített feloldódni a csoportnak és annyi érdekes új információt adott át ami alapvetően megváltoztatja a nőiesség megèlését a mindennapokban. Szívből ajánlom Mindenkinek aki szeretné még jobban megismerni teste és lelke együttes működését. Köszönöm Éva!

 • Sándorné

  Elöljáróban elnézést a késlekedésért, de technikai okokból csak most tudom megtenni. A tréninggel kapcsolatosan a várakozásom igen nagy volt, mivel a proktológus szakorvos ezt javasolta a problémám megoldására. Ezt megerősítette az, hogy saját tapasztalata alapján ajánlotta a tornát. A második nap után is jelentkeztek még a tünetek - fejfájás, hányinger, szédülés - de már sokkal enyhébb formában. A rendszeres napi gyakorlás szükségességét már most meg tudom erősíteni. A tréninget követő napon nagyon jól éreztem magam. Elfoglaltságaim miatt kicsit lazán vettem a gyakorlást, melynek a következő napon meg is lett az eredménye, ismét fájt a hasam, éreztem a nyomást a végbél körül. Összességében azt tudom mondani, hogy minden, ami elhangzott már most igazolódni látszik, ezért bízom abban, hogy tíz hét rendszeres gyakorlás után én is a gyógyulásról tudok beszámolni. Tisztelettel: Derekas Sándorné

 • Ilona

  Kedves Éva! Nagyon köszönöm a tréninget. Nagyon nehéz volt a számomra, lévén már 76 éves vagyok. De igyekszem kitartóan gyakorolni, és betartani a javaslatokat. Köszönöm azt a tudást, amit a tréningen kaptam. Igyekszem minél több embernek javasolni, mert sokaknak szüksége lenne rá.

 • Erika

  Kedves Éva! Sokkal többet adott számomra ez a tréning, mint azt gondolni mertem volna. ...és még menyi minden pozitívumot tartogathat a folytatás! Nagyon bízom az Andrea módszerében, hogy megoldást nyújt egészségügyi problémámra. Nagyon jól volt felépítve a program. A technikai gyakorlatok között elegendő mennyiségű egészségügyi, anatómiai ismeretet kaptunk. A két napot úgy átszőtted humorral, és vidámsággal, hogy ilyen rövid idő alatt is csapattá formáltál minket. Köszönöm, hogy gondolataid által betekintést nyerhettem mélyebben nőiségembe. Női múltamba, jelenembe. Érdekes volt. Néha már-már időutazás önmagamba... A tanfolyam jóval több volt, mint a tornagyakorlatok megtanítása-megtanulása. A Te egyéb tudásod, élettapasztalatod, emberekhez való hozzáállásod nagyon sokat hozzátesz Andrea programjához. Köszönök mindent! Sok sikert kívánok további munkádhoz, életedhez! Remélem, még találkozunk!

 • Brigitta

  Rendkívül hasznos és tanulságos két nap volt a tanfolyam. Éva nagyon kedves, jó humorú tréner. Nagy pozitívum volt számomra, hogy a test mellett a lélekkel is foglalkoztunk. A gyakorlatok elmondásakor nem gondoltam, hogy meg fogom tudni azokat csinálni, mégis sikerültek. Abszolút megérte, én is csak ajánlani tudom!

 • Judit

  Drága Éva! Sokkal többet kaptam a két napos tréning alatt, mint amit valójában vártam. Nemcsak az intim torna részleteinek megtanulásában mélyültünk el, hanem egy képzett, tapasztalt, jó humorral megáldott tréner lelki tanácsadásait is meghallgathattuk. S ez voltál TE! Nagy élmény volt az ott eltöltött idő. Nagy , nagy köszönet Andreának, az intim torna kitalálójának ezért a csodálatos módszerért, s külön köszönet neked kedves Éva, hogy ilyen módon tudtad mindezt felénk tolmácsolni. S hogy ajánlom-e? Kötelező tananyaggá tenném az iskolákban! Mindent köszönök! És további sikerekes oktatást kívánok!

 • Gabriella

  Kedves Éva, Nagyon sokat tanultam a két nap alatt. Nem csak a testemnek, de a lelkemnek is jót tett. Tanulságosak voltak a történetek. Nagyon jó hangulatban telt a tréning az elejétől a végéig. Imádtam minden percét.

 • Mónika

  Köszönöm a lehetőséget, hogy itt Miskolcon is már elérhető a KIT. Számomra nagyon érdekes, változatos, figyelemfelkeltő volt mind a két nap. Remélem hasznos is lesz, ez majd utóbb kiderül. S bízom benne, hogy kitartásom is lesz hozzá, hogy napi rendszerességgel megcsináljam az érdekesebbnél érdekesebb feladatokat. Ajánlom mindenkinek, hogy bátran jelentkezzen, és végezze el a tanfolyamot. Nagyon érdekes.

 • Valéria

  Köszönöm a rendkívül jó hangulatú, örömteli tanfolyamot, mely nagyon hasznos volt számomra. Rengeteg új felismerésem, "aha" élményem lett. Elvárások nélkül mentem, mert már régóta érdekelt az intim torna és így, hogy helyben tartotta Éva, még könnyedebb és nagyszerűbb volt számomra, hogy végre részt vehessek rajta. Sokkal többet kaptam, mint amit elképzeltem volna.... Szeretettel ajánlom mindenkinek. A menyemet szeretném megajándékozni egy nyáron tartandó tanfolyammal, én pedig a gésára szeretnék eljutni. Nagyon köszönöm Évának a sok humorral, szeretettel, lelkesedéssel, óriási élet tapasztalattal adott tanácsait. Hálás vagyok, hogy részt vehettem a tanfolyamon.

 • László

  Kedves Éva ! Az, hogy milyen hatása lesz a tréningnek, az később fog kiderülni. Amit már most tapasztalok, az biztató és pozitív. Ehhez a módszer és a Te maximális hozzáállásod segített. Köszönöm !

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?