Varga Éva - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.08.03 09:00 - 15:00
2019.08.04 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.08.10 09:00 - 15:00
2019.08.11 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.09.07 09:00 - 13:00
2019.09.08 09:00 - 13:00
2019.09.14 09:00 - 13:00
2019.09.15 09:00 - 13:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.09.20 14:00 - 19:00
2019.09.21 09:00 - 14:00
2019.09.22 09:00 - 14:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Barbara - Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning)

  Szuper hangulatban, barátságos környezetben telt a tréning. A tornán túl egy kis pszichológiai utazáson is részt vehettünk. Sok érdekes, tanulságos történettel, amik tanulságait mindenki a saját életében is használhatja.

 • Zoltán - Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning)

  Köszönöm Éva a lehetőséget, valamint a nyitottságot és a professzionalizmust, amivel ezt a tanfolyamot levezényelted. Nincsenek kétségeim, hogy hasznomra tud válni amit átadtál, a többi már csak rajtam múlik. Egyetlen észrevételem lenne: az elég gyakran beérkező üzenetek hangja engem kicsit zavart. Lehet nem ártott volna mindenkinek lenémítani a telefont amíg bent vagyunk.

 • Laszlo - Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning)

  Koszonom Éva. Hasznos es tanulsagos volt szamomra a tanfolyam. A hely tiszta kenyelmes es nagyon hangulatos volt. Csak ajanlani tudom :)

 • Evelin

  Sokkal többet adott ez a tréning, mint amire számítottam. A gyakorlatok mellett rengeteg érdekes történettel és hasznos tanáccsal is gazdabb lettem, nem beszélve arról, hogy mennyire feltöltött a sűrű hétköznapok között.

 • Gergely

  Remek volt a tréning. Lelkes és lelkiismeretes oktatót ismertem meg, aki szívvel lélekkel csinálja, amit.

 • Viktor

  Örülök neki, hogy részt vehettem ezen a tréningen! Úgy gondolom rengeteg dologra rávilágított és segített előrébb lendíteni jó pár problémámat. Szeretnék köszönetet mondani és kifejezni hálámat!

 • Emese

  Kedves Éva! Nagy várakozással készültem a hétvégi tréningre, mivel nem tudtam, hogy mire számíthatok, mi fog ott történni. Utólag azt mondom, hogy nagyon örülök, hogy ott voltam, sajnálom, hogy már hamarabb nem mentem el. Az elhangzott történetek nagyon inspirálóak voltak, azóta többször is eszembe jutnak, ott vannak a gondolataimban. A megtanult feladatsorok nagyon érdekesek voltak. Felnőtt emberként tudtam meg, hogy testünknek vannak olyan részei, amelyekről eddig szinte nem is tudtam, sőt nemcsak vannak, hanem még mozgathatóak, fejleszthetőek is. A gyakorlatokat azóta is csinálom, bízva azok jótékony hatásában. Szinte leírni sem merem, hogy talán el is indult a pozitív irányú változás. A tréningen való részvételt másoknak is ajánlani fogom, hogy minél többen lehessen részesei ennek az élménynek. Köszönet és hála, hogy ott lehettem. Emese

 • Béláné

  Kedves Évike! Köszönöm, hogy lehetőséget adtál számomra az egyéni tréningre. Nagy köszönettel és megelégedéssel gondolok a veled töltött órákra. Egyéniségeddel, tudásoddal nem csak az egészségem megőrzéséért fáradoztál, hanem emberileg is sokat kaptam tőled, sok biztatással, dícsérettel erősítetted az önbizalmamat. Tanításod jól érthető és magas szintű volt. A gyakorlatokat sikerült elsajátítanom, amelyeket a napi tevékenységeimbe beiktatok. Külön megjegyezném az Egészségház kellemes, meghitt hangulatát, ahol igazán jó érzés volt a tréning gyakorlatainak megtanulása. További munkádhoz sok sikert és jó egészséget kívánok! Szertettel emlékezve Rád és a tréningre üdvözöllek: Magdi

 • Katalink

  Kedves Éva! Nagyon köszönöm hogy résztvehettem a tornán. Rettenetesen jó volt a hangulat és örülök hogy elmentem mert rengeteget tudtam tanulni. Teljesen feltöltődtem testileg és lelkilek egyaránt. Mindenkinek tudom ajánlani.

 • Kata

  Izgatottan álltam a tréninghez, mit fogok kapni ez alatt az idő alatt? Tudom-e majd mindazt a feladatokat elvégezni, amiket tanulhatunk? Éva segítségével sikerült. Ritkák azok a tréningek, melyeknél testet,lelket, szellemet megtornáztatunk. Itt ezt megkaphattam egy kellemes, harmonikus környezetben, továbbá kedves, humoros és figyelmes oktatóval. Külön különleges, hogy minden részt vevő személyre szabott gyakorlatsort kapott. Éva, köszönöm szépen, hogy ezeket az élményeket és tudást elhoztad nekünk! Izgatottan várom a mindennapi gyakorlásokat és hatásukat! :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?