Tuboly Teréz - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36309350454

Pécs, Főnix Jógastudió
Magyarország 7621 Pécs , Hunyadi út 2.


Visnyeszéplak, Faluház
Magyarország 7478 Visnyeszéplak , Visnyeszéplak
Pécs, Civil Közösségek Háza
Magyarország 7624 Pécs , Szent István tér 17.

Amikor először voltam KIT tréningen magávalragadó, dinamikus és szórakoztató volt. Egyszerűen jól éreztem magam.

Előtte éltem az életem, dolgoztam, kerestem a nekem való hivatást, de soha nem gondoltam, hogy ilyen témával fogok foglalkozni. Azonban attól kezdve, hogy rátaláltam Andi első videójára, sorra néztem az interneten található anyagokat, olvastam a könyveit, majd eljutottam hozzá is. Rádöbbentem mennyire fontosak, időszerűek, mindennapiak, mégis gyakran ismeretlenek, ezek a témák minden ember számára. Ekkor indultam el a trénerré válás izgalmas, sokszor kihívásokkal teli útján. Egyértelmű volt, hogy ez az én utam…

Aztán a képzés alatt, óralátogatások keretében még számos tréningen vettem részt, de nem tudtam megunni. Minden alkalommal egy újabb réteget értettem meg, és egyre inkább csodáltam azt a finoman kidolgozott rendszert, ami a könnyed hangnem mögött megbújik.

A „nőség”, a „férfiság”, az alhas, az intimitás, a szexualitás körül rengeteg tabu, tévhit és fájdalom gyűlt fel. Mind egyediek vagyunk, ugyanakkor a fogantatástól az időskorig számtalan hasonló élethelyzeten, megpróbáltatáson megyünk kersztül. A sok-sok egymásra épülő történet segít ezek feloldásában és megértést ad problémáink forrásaihoz. (Mindenki helyére illesztheti érzelmi térképének darabkáit.)

A mozgástanulás lépései aprólékosan ki vannak dolgozva: több száz egymáshoz fűzött gyakorlaton kersztül építjük fel a stabil izomérzetet és mozgásirányítást. Így bármely korosztály sikerrel sajátíthatja el a gyakorlatokat ezen a láthatatlan területen. Mindenki eszközt kap a kezébe, amellyel egész életében gondoskodhat a gáti izomzat feszességéről, ruganyosságáról.

Fontosnak tartom ezt a komplexitást, ahogy az embert szemléljük: testet és lelket együtt gyógyítjuk, erősítjük. Akkor lehet igazi változásokat elérni, ha mindkettőt megismerjük és megszeretjük.

Ez egy „intim” torna, tehát belsőséges, testi és lelki értelemben is. Mégis tudunk csoportban együtt tornázni, együtt hallgatni ezekről a témákról, mert semmi kínos nem történik. A tréner mesél, beszél, magyaráz, mutat, tanít. A résztvevő figyel és tanul. Egy csapatmunka, ahol mindenki a figyelmét adja, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyzetből.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek a trénercsapatnak, hogy Kriston Andreától tanulhattam és tovább adhatom ezt a tudást!

 

Ha kérdés merül fel: intimtornaterivel@gmail.com

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.28 17:30 - 20:30
2019.06.29 09:30 - 14:00
2019.06.30 09:30 - 14:00
Kaposvár
Harmóniaház
7400 Kaposvár Béla király u 16.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.07.13 09:00 - 13:00
2019.07.14 09:00 - 13:00
2019.07.21 09:00 - 13:00
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Judit

  Nagyon tetszett a tanfolyam A felépitese, a sok érdekes és elgondolkodtató történet. Már a két nap után éreztem, hogy elkezdődött a változás. Az eredmény már csak rajtunk múlik. Igyekezni fogok, hogy rendszeresen tudják gyakorolni. Köszönöm!

 • Éva

  Nagyon tetszett a tanfolyam. A gyakorlatok megismerésén túl a lelki része is nagyon sokat adott. Köszönöm

 • Mária

  Sokat tanultam, örülök, hogy választottam. Teréz nagyon kedvesen, érthetően magyarázott, mesélt. Köszönöm

 • Tünde

  Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem egy remek hangulatú, testi-lelki megoldást nyújtó programon. Sajnálom, hogy csak egy hétvége volt, jó lenne, ha heti rendszerességgel gyakorolhatnánk a tornát.

 • Attiláné Gabriella

  Nagyon élveztem a siófoki intim torna tréninget. Teréz kedves, jó humora van és jól tudtan követni amikor a gyakorlatokat magyarázta.

 • Éva

  Teréz nagyon kedves, humoros, magával ragadó személyiség. Nagyon kellemes és hasznos hétvégét tölthettünk vele. Örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre, bárcsak korábban lett volna alkalom rá Siófokon.

 • Marianna

  Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam. Olyan izmaimat is megismertem, amelyeket eddig nem igazán használtam.

 • Eszter

  Már az első óra után sok pozitív lelki és testi változás indult meg bennem. Olyan dolgokat is észrevettem a mindennapjaimban, ahogyan működöm, amit eddig nem. Nagyon jól esett Teri kedvessége, türelme, figyelme, ahogy összekovácsolta a csoportot.

 • Veronika

  Sok időnek kellett eltelnie hogy, rászánjam magam egy KIT-re. Nemcsak testileg, de lelkileg is helyrerakott az együtt töltött idő. A gyakorlatok , a beszélgetések, példák, történetek némelyikében magamra/magunkra . Igyekszem minél pontosan elsajátítani, gyakorolni az egyénre szabott feladatokat és nagyon bízom benne, hogy lesz folytatás főleg a GÉSA képzés terén itt Pécsett Terivel aki egy nagyon profi, empatikus mély érzésű, türelmes tréner!

 • Orsolya

  A tréning végére olyan komplex mozdulatsort is el tudtam végezni, amit kezdetben még csak elképzelni sem tudtam. Köszönöm Terinek, hogy megmutatta és Andreának, hogy kidolgozta ezt a módszert, amivel megtapasztalhattam a saját képességeimet.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?