Soos Csilla - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +31 6 42 333 757

Amsterdam, Indischebuurt
Hollandia 1094KW Amsterdam , 1e Atjehstraat


Hollandia, Amsterdam
Hollandia 1087 BP Hollandia , Amsterdam 1087
Berlin, Paul-Robeson-Str.
Németország 10439 Berlin , 42

Soós Csilla vagyok. 2006-ban végeztem el egy Kriston Intim Torna tanfolyamot, megelőzés céljából. Néhány hét gyakorlás után, azonban rájöttem, hogy amit én kellemetlen, de természetes állapotnak tekintettem 3 évvel fiam születése után, az egy tünet, amit a KIT segítségével teljes mértékben megszüntettem. Az örömteli változások a módszer hatására, arra ösztökéltek, hogy én magam is segítsek minél több nőt és férfit, hogy megtapasztalhassák a Kriston Intim Torna által elérhető életminőség változást. Ezért jelentkeztem egy Kriston Intim Torna tréner képzésre.
2014-ben sikeres tréneri vizsgát tettem. Azóta Hollandiában, főként Amsterdamban és környékén tevékenykedem Kriston Intim Torna trénerként. Mivel világéletemben erőteljesen foglalkoztatott a másokon való segítés, a nőiség örömteli megélése, a szexualitásunk, úgy érzem a Kriston módszer tanításával teljesedett ki igazán az életem. Trénernek lenni nemcsak felelősség, de óriási boldogság is! 
Magyarul és hollandul tartok nőknek és férfiaknak csoportos és egyéni tréningeket Amsterdamban. Előzetes egyeztetés alapján Hollandia más területén is. Ha arra van igény, házhoz megyek.
Ajándékozz magadnak 12 órát, a női vagy férfi egészséged teljességéért.
A tréningekre előzetes bejelentkezés szükséges:
e-mail: kristonmethode.nl@gmail.com
tel: +31 6 42 333 757
facebook: Kriston Módszer Amsterdam https://www.facebook.com/Kriston-Módszer-Amsterdam-194321651111441

                és

                 Kriston Intimate Training Amsterdam https://www.facebook.com/KristonIntimateTrainingAmsterdam
Szeretettel várlak a tréningjeimen!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hollandia
Amsterdam
1087 BP Hollandia Amsterdam 1087
180 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hollandia
Amsterdam
1087 BP Hollandia Amsterdam 1087
180 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.09.28 10:00 - 16:00
2019.09.29 10:00 - 16:00
Berlin
Paul-Robeson-Str.
10439 Berlin 42
180 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.10.05 10:00 - 16:00
2019.10.12 10:00 - 16:00
Hollandia
Amsterdam
1087 BP Hollandia Amsterdam 1087
180 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.10.26 10:00 - 16:00
2019.10.27 10:00 - 16:00
Hollandia
Amsterdam
1087 BP Hollandia Amsterdam 1087
180 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Fruzsina

  Köszönöm az időt és energiát Csillának! Hasznos információkat és gyakorlatokat kaptunk az órái által! :)

 • Zsofi

  Csilla egy angyal. Olyan jol kezeben tartotta a kepzest, a tanfolyam minden pontjat elveztem. Nagyon jol ravezetett testi-lelki gondjaim eredetere, es a megoldasokhoz megmutatta az utat. Segitsegevel olyan dolgokat ertem el, amit komolyan nem hittem, hogy kepes vagyok. Ez adott egyfajta onbizalmat is! Jo uton jarok. Nagyon orulok neki. Csilla nekem a brusszeli csipket juttatta eszembe. O is olyan gondosann kidolgozott, szovevenyes, egeszen finom, bonyolult, de megis rendszerezett. Egy csoda. Koszonom az intim tornanak, hogy altala megismerhettem Csillat.

 • Brigitta

  Csilla egy fantasztikus trener. Ugy erzem, nem csak a Kriston torna minden aprolekos pontjat ismeri, de pszichologiaban/emberismeretben is nagyon jartas. Ravezeto kerdesei es a nyitott legkor, amit a trening soran megteremtett nagyban hozzajarultak a sikerhez. Sokkal tobbet kaptam, mint gondoltam. Csak ajanlani tudom ot. Koszonom.

 • Viktoria

  Örülök, hogy rátaláltam Csillára. A vele eltöltött tréning nagyon hasznos es kellemes volt. Feltöltött és sok erőt adott, hogy a továbbiakban is kitartóan tudjam alkalmazni a tőle tanultakat.

 • Andrea

  A Csilla igazi "Female role model", tanuljatok tole :)

 • Madai

  Köszönök mindent❤

 • Kamilla

  Kismama vagyok, és a szép, természetes szülés érdekében kezdtem el a tanfolyamot. Sokmindent tanultam ami biztos vagyok benne hogy segít majd elérni ezt az elsődleges célomat...de a tréning emellett felnyitotta a szemem, hogy mennyi minden másra is jók ezek a gyakorlatok! akár a szülés utáni felépülés vagy "csak" az általános egészségünk ott lent! Nagyon tetszett a tréning, Csilla egy szuper kedves hölgy, teljes odaadással, figyelemmel, türelemmel, nekem szeméyre szabott kismama gyakorlatokkal állt elő. MIndenkinek csak ajánlani tudom, és fogom is! Kamilla

 • László

  Örömmel végeztem el a ferfiaknak szóló alaptréninget, sok új információval és ismerettel gazdagodtam, amelyek közérthetőek voltak és a sok gyakorlati példaval együtt (remélhetőleg) jól elsajátitottam. Gyakorlat teszi a mestert :) A tornának csak haszna van! Köszönöm Csilla!

 • Gabriella

  Nagyon örülök hogy rátaláltam Csillára itt Amszterdamban és hogy nála tudtam elvégezeni az alap tréninget! :) Az első 4 óra és a történetek nagyon jók voltak és ráhangoltak a gyakorlatokra, illetve sok mindent fel is hoztak amin lehetett utána gondolkodni. Teljesen jól felépített a tréning, illetve a gyakorlatok is jól egymásra épülnek, amiket Csilla mindig nagyon jól elmagyarázott és bemutatott. Egy biztonságos légkörben éreztem magam Csillával, semmit se éreztem úgy hogy gáz lenne erről beszélni, ami nagyon jó volt, mivel sajnos a hétköznapi életben elég keveset tudok én is őszintén a szexulitásról, nőiségről beszélni bárkivel. Csilla teljesen figyelt rám végig és egyénre szabta az otthoni gyakorlatokat is a jelenlegi tünetekre, tehát most rajtam áll hogy gyakororoljak, mert azért az eredmények amiket pl. Andi oldalán is lehet látni videókon, azért elég meggyőzőek. Úgyhogy kíváncsian várom a következő pár hetet és a változásokat! :) Illetve a lényeg hogy Csillát nagyon szívesen ajánlom mindenkinek, mint tréner, örülök hogy megismerhettem és hálás vagyok neki az átadott infókért!

 • Réka

  Nagyon érdekes volt a tanfolyam, szerintem mindenkinek hasznára válna egy KIT elvégzése és elsajátítása! Örülök, hogy részt vehettem a tréningen Amszterdamban! Köszönök mindent!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?