Simon Angéla - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 30-248-60-40

Gödöllő, Intim Torna Sziget
Magyarország 2100 Gödöllő , Csalogány utca 37.


Gödöllő, Ametiszt Mozgás Stúdió
Magyarország 2100 Gödöllő , Bethlen G. út 14.

Kedves Jelentkező!

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

 

A Kriston Intim Torna iránti rajongásom az ősidőkre nyúlik vissza.

Egyetemista koromban már részt vettem egy tréningen, akkor az idős, inkontinenciával küszködő nénik csodálkozva kérdezték, hogy mit keresek én ott.

Akkoriban a résztvevők még nem tudták, hogy ez a torna gyerekektől kezdve nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek, mindenkinek hasznos.

 

Évekkel később, amikor Gödöllőre költöztünk elmentem újra alaptanfolyamra, majd közvetlenül utána Gésák tikára is. (haladó tanfolyam)

 

Aztán elmentem még egyszer mindkettőre. :)

Kíváncsi voltam, hogy mi újat tanulhatok magamról. Akkor még csak sejtettem ma már tudom, hogy a Kriston Intim Torna® egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy új nézőpontokból lásd önmagad.

 

Második alkalommal vettem részt a  haladó tanfolyamon  és egyszer csak megérkezett hozzám az érzés, hogy én ezt tanítani akarom.

Egy villanás volt az egész és elsőre a vegyész elmém különösnek is találta.

Több év önismereti munka után azonban pontosan tudtam, hogy ez egy olyan sugallat amivel érdemes törődni így a következő trénerképzésen már azzal a biztos meggyőződéssel ültem az Egészségműhelyben, hogy ez nekem való és boldogan tanítok majd csoportokat én is.

 

A KIT neked való ha intim tüneteidre keresed a megoldást, ha változni, fejlődni, ha tanulni akarsz, vagy ha egyszerűen csak új szokásokat akarsz elsajátítani amivel jobbá teheted a hétköznapokat a gát területén is.

 

Örömmel várlak!

 

Szeretettel, Simon Angéla (Anzsi )

 

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.07.10 18:00 - 21:00
2019.07.17 18:00 - 21:00
2019.07.24 18:00 - 21:00
2019.07.31 18:00 - 21:00
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Lászlóné

  Nem bántam meg, hogy elvégeztem ezt a tornát. Miközben érdekes gyakorlatokat csináltunk, nagyon sokat megtudtam a saját testem felépítéséről és működéséről. Azt is megtudtam, hogy eddig sok dolgot rosszul csináltam az életem során, nem kíméltem magam, pedig egy nőnek nem szabad ennyire a saját teste ellen dolgozni.... Bízom benne, hogy a kapott gyakorlatokkal egy kicsit vissza tudom fordítani a testem folyamatait, ezért igyekszem rendszeresen elvégezni a rám szabott feladatokat. Anzsi nagyon lendületesen tartotta az órákat, közben sok érdekes információt átadott, amiből a saját életünkre levonhatunk következtetéseket, és átértékelhetjük a saját életfordulóinkat. Egy különleges élményt kaptam, köszönet érte, remélem, még sokáig fog a füleimben csengeni Anzsi különleges hangszine, amikor a nagy erővel végzett szorító gyakorlatokat csinálom :) Egyszóval tényleg mindenkinek ajánlom a fiatal fruskától kezdve a nagymamáig, csak akkor tudjátok meg, hogy milyen, ha megtapasztaljátok!

 • Judit

  Nagyon jó volt a torna! Nemcsak testi, hanem lelki képzés is. Anzsi pozitív személyiségéből mindig sikerült haza is vinni egy kicsit. Mindenkinek ajánlom!

 • Lászlóné

  Ez nagyon új dolog volt számomra, s nem tudtam milyen is lesz valójában. Nagyon tetszett és magával ragadott a hangulata. Szeretném ha mindez jó irányt venne a problémámra de tudom hogy most már rajtam a sor! Mindent köszönök szuper volt! Évi.

 • György

  Szuper volt Anzsi, látszik, hogy szereti, amit csinál és jól tudja átadni. Ajánlom mindenkinek, hogy jöjjön hozzá!

 • Mária

  Színvonalas oktatás volt. Új dolgokat tanultam, amit beépítek a mindennapjaimban. Remélem, hogy a problémáimra megoldás lesz a rendszeres gyakorlás. Várom a következő foglalkozásokat.

 • Emese

  Sokat gondolkodtam, hogy kell ez nekem? A válaszok azonnal jöttek “Naná, hogy kell!” “Mit kérdezhetnének!” “Egyébként is mindenkinek hasonló baja van, ott a helyed!” Félve, persze határozottan beléptem! Anzsi profi módon tudta mikor mit tegyen! Álmomban sem tudtam volna jobbat kitalálni. Mindennek ott volt a helye és akkor. Szuper jól éreztem magam és rengeteget tanultam magamról. Köszönöm!

 • Csilla

  Nagyon élveztem a tornát, és a hozzátartozó történeteket. A torna hatását már érzem, gondolom ez csak még jobb lesz. Szorgalmasan csinálom minden nap.

 • Jánosné

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam. Örülök, hogy részt vettem rajta. Anzsi remek tréner. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt is és a tanfolyamot is! Köszönöm szépen!

 • Zsuzsanna

  Remekül oktatott Anzsi. Unatkozni nem lehetett, jól tudta irányítani és követni is a társaság hangulatát és "felvevő" képességét. Sokat tanultam.

 • Zoltán

  Anzsi egy ragyogó nő. Az oktatás jól áll neki, és látni, hogy örömmel csinálja. Gratulálok! A tanfolyam jó hangulatban telt és számomra nagyon hasznos volt. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?