Simon Angéla - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 30-248-60-40

Gödöllő, Intim Torna Sziget
Magyarország 2100 Gödöllő , Csalogány utca 37.


Gödöllő, Ametiszt Mozgás Stúdió
Magyarország 2100 Gödöllő , Bethlen G. út 14.

Kedves Jelentkező!

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

 

A Kriston Intim Torna iránti rajongásom az ősidőkre nyúlik vissza.

Egyetemista koromban már részt vettem egy tréningen, akkor az idős, inkontinenciával küszködő nénik csodálkozva kérdezték, hogy mit keresek én ott.

Akkoriban a résztvevők még nem tudták, hogy ez a torna gyerekektől kezdve nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek, mindenkinek hasznos.

 

Évekkel később, amikor Gödöllőre költöztünk elmentem újra alaptanfolyamra, majd közvetlenül utána Gésák tikára is. (haladó tanfolyam)

 

Aztán elmentem még egyszer mindkettőre. :)

Kíváncsi voltam, hogy mi újat tanulhatok magamról. Akkor még csak sejtettem ma már tudom, hogy a Kriston Intim Torna® egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy új nézőpontokból lásd önmagad.

 

Második alkalommal vettem részt a  haladó tanfolyamon  és egyszer csak megérkezett hozzám az érzés, hogy én ezt tanítani akarom.

Egy villanás volt az egész és elsőre a vegyész elmém különösnek is találta.

Több év önismereti munka után azonban pontosan tudtam, hogy ez egy olyan sugallat amivel érdemes törődni így a következő trénerképzésen már azzal a biztos meggyőződéssel ültem az Egészségműhelyben, hogy ez nekem való és boldogan tanítok majd csoportokat én is.

 

A KIT neked való ha intim tüneteidre keresed a megoldást, ha változni, fejlődni, ha tanulni akarsz, vagy ha egyszerűen csak új szokásokat akarsz elsajátítani amivel jobbá teheted a hétköznapokat a gát területén is.

 

Örömmel várlak!

 

Szeretettel, Simon Angéla (Anzsi )

 

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.09.06 09:00 - 13:00
2019.09.13 09:00 - 13:00
2019.09.27 09:00 - 13:00
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.09.25 18:00 - 22:00
2019.10.02 18:00 - 22:00
2019.10.09 18:00 - 22:00
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.10.05 09:00 - 15:00
2019.10.12 09:00 - 15:00
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Amikor jelentkeztem az intim torna tanfolyamra, fogalmam sem volt róla, hogy mennyire komplex. A gyakorlati rész mellett nagy hangsúlyt fektetnek a problémák lelki okainak feltárására is. Erre izgalmas történetek formájában kerül sor, ami nagyon szórakoztatóvá teszi a tanfolyamot. Anzsi személye pedig az igazi bónusz! Mindig kedves, mosolygós, nagyon pozitív a kisugárzása! Azt is örömmel tapasztaltam, hogy a gyakorlatok elsajátítása nem is olyan nehéz. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, és tegyen magáért! Andi

 • Emőke - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon érdekes és hasznos tréning volt, minden nőnek elkellene végeznie. Anzsi pedig kedves, közvetlen, nyitott személyiség, akivel könnyen elsajátítható a torna :)

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jelentkezéskor kicsit aggódtam, hogy képes leszek-e elsajátítani a gyakorlatokat a figyelem zavarom miatt. Jól esett a biztatás, amit tőled kaptam! Már első alkalommal megtapasztaltam, hogy valóban olyan jól felépített a tréning, és mint tréner a figyelmemet három órán keresztül sikeresen tudtad éberen tartani, és ez nagyon megnyugtató volt a számomra. Mind a gyakorlatok elsajátításában mind a szomatikus vonalon tapasztaltam fejlődéseket, és felismeréseket. Ez már eddig is több, mint amit remélni mertem. Nagyon jó megtapasztalni hogy KÉPES vagyok ... Hálás vagyok, hogy elindítottál az úton!

 • Anikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jó hangulatú tréning volt, másoknak is ajánlanám.

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sokkal többet kaptam, mint amit vártam. A tréner egyénisége fantasztikus, terveim között szerepel, a gyakorlás mellett, további tanfolyam, gyakorlóóra végzése. Köszönöm! :)

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Anzsi nyitott, elfogadó, barátságos légkört alakított ki, így mindenki természetesen kezelte a helyzeteket és témákat. Bizalommal fordulhattunk hozzá a kérdéseinkkel, észrevételeinkkel. A Kriston intim torna más módszerekkel ellentétben az alhasi szervek mindegyikére jótékony hatást gyakorol, minden életkorban elvégezhető, így hosszú távon megoldást jelenthet sokféle problémára. Alig várom, hogy megtapasztaljam a pozitív hatásait.

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Anzsi lelkesedése magával ragadó. A tréningen nagyon sok dolgot tanultam és még jól is éreztük magunkat. Köszönöm!

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Tegnap lett vége a 3 alkalomnak, még friss az élmény és nem ült le bennem. Reggel turbósítással kezdtem és szuper érzés volt. Az életem közel 40 évesen (1,5 évvel ezelőtt) teljesen más irányt vett, mint valaha terveztem. 1 sérült gyerek 3,5 éves támogatása, halála, majd 3 egészséges gyerek, 15 év házasság (21 éves kapcsolat) után a férjem elköltözött, mert talált szebbet-jobbat. Ez az alaphelyzet. :) Minden szinten új életszakaszba léptem, koromnál fogva, a gyerekeim kinőnek a kisgyerek korból, 5 éve újra teljes állásban dolgozom (9 évet voltam otthon, részidőkben dolgozva), tanítok, osztályfőnök vagyok 3 éve. Felnőtt életemet eddig 1 kapcsolatban töltöttem, most "páratlan" élethelyzetben vagyok. A hosszú bevezetőből egyértelmű, hogy létszükséglet számomra a torna, a változás. Vagyis inkább az általam nem irányított rengeteg változásban való részvétel, alkalmazkodás, ennek kezelése, az irányítás átvétele az életem és a testem felett. Ez a kihívás számomra. Anzsi zseniális, ragyogó személyiség. Pedagógus szemmel nézve felkészült, motiváló, fáradhatatlan, következetes, figyelmes, empatikus, vicces és véresen komoly egyszerre. 4 órát este megtartani úgy, hogy közben dolgozik, családja van, lenyűgöző teljesítmény. Köszönöm az élményt, rajta leszek, hogy gyakoroljak.

 • Hajnalka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning, nem csak hasznos, de élvezetes is volt, elrepült a 3×4 óra Anzsival, aki nagyon inspiráló személyiség és lelkes oktató. A tanfolyamon minden kérdésünkre választ kaptunk és megkaptuk a lehetőséget, hogy később is bizalommal fordulhassunk hozzá kérdéseinkkel. A többi most már rajtunk áll, hogy tudunk-e élni a kezünkbe adott lehetőséggel és a torna rendszeres végzésével pozitív változásokat hozni az életünkbe.

 • Tamás - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Jó oktató,kellemes társaság! Maradandó élmény!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?