Kovács Andrea - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06-30-74-90-791

Debrecen, Debrecen
Magyarország 4031 Debrecen , Nagyerdei krt. 98.;


Debrecen, Debrecen
Magyarország 4026 Debrecen , Liszt F. u. 7-9. I/8.

Kovács Andrea vagyok. Kriston Intim Torna Tréner.  

A Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján dolgozom, Dr. Flaskó Tibor klinikaigazgató mellett.

Amikor Kriston Andrea, Dr Flaskó Tibor és  Dr. Benyó Mátyás kutatást végzett klinikánkon a prosztata eltávolításon átesett férfiak körében, akkor találkoztam először a KIT módszerrel. A kutatás alapján a prosztata eltávolítás után fellépő inkontinenciát a Kriston Intim Torna 74%-ban megszüntette. 

Munkám során rengeteg beteggel találkozom. Tapasztalatom szerint a műtéteket követően nagyon fontos az életminőség megfelelő visszaállítása is. Fontosnak tartom, hogy a klinikára érkező betegek gyógyítása ne a műtéttel érjen véget. Az a gyógyulásnak sokszor csak az első lépése, amit az orvos tehet, de a továbbiakban a betegnek is van lehetősége tevőlegesen részt venni a saját egészségének helyreállításában.

A gyógyulás is az agyban kezdődik és a testben jelentkezik. 

Klinikánkra az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeznek betegek különböző urológiai, andrológiai problémával. Az orvosaink kiemelkedő szaktudása, embersége és a kiváló betegellátás miatt.

Elhatároztam, hogy ennek a kiváló csapatnak a tagjaként, klinikánkon a Kriston Intim Torna módszer oktatásával fogom segíteni az urológiai, andrológia, nőgyógyászati, proktológiai problémával küzdő nőket és férfiakat. 

Örülök, hogy klinikánkon is elérhetővé vált a KIT módszer. Köszönöm Kriston Andreának, hogy a sok nehéz anatómia, kórélettan, Kriston intimtorna képzés jó hangulatú, de nehéz és sikeres vizsgái után, taníthatom a módszert ésezzel komplexebbé tehetem a hozzánk érkező betegek gyógyulását. 

Az egészséges intimitás megismerését már egészen gyermekkortól kellene kezdeni.

Kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a saját testünk működésének megismerését és megértését. Hamarosan kamaszok oktatását is elkezdem a módszer segítségével.  

Lelki folyamataink megértésével, sokszor problémáink meg is szüntethetőek.

 

Egyéni és csoportos tréningeket is tartok folyamatosan nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek egyaránt. 

Megelőzésben vagy műtét utáni rehabilitációban egyaránt segítek a hozzám fordulóknak kortól, nemtől függetlenül.

 

"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."   Hamvas Béla.

 

Saját honlapom is hamarosan elérhető lesz.

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4031 Debrecen Nagyerdei krt. 98.;
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4031 Debrecen Nagyerdei krt. 98.;
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.08.28 17:00 - 21:00
2019.08.29 17:00 - 21:00
2019.08.30 17:00 - 21:00
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2019.09.04 17:00 - 21:00
2019.09.05 17:00 - 21:00
2019.09.06 17:00 - 21:00
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Klára - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kovács Andrea Tréner Egy kellemes és nagyon hasznos, tanulságos tornán vehettem részt Andrea vezetésével. A lelki egészség nagyon fontos , hogy harmóniában legyünk a testünkkel is. Andrea személyisége lenyűgöző,nagyon gyorsan alakított ki bizalommal teli légkört a jelenlévőkkel. Empatikus, jó előadó, jó kommunikációs készséggel rendelkezik. Személyiségfejlesztő, prevenciós és állapot kezelő munkája példaértékű. Köszönöm a lehetőséget.

 • János - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Érdekes és hasznos volt, ajánlom mindenkinek.

 • Imréné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a tréningen. Kellemes helyen és barátságos légkörben, szabadon és szégyenkezés nélkül elmondhattuk a problémánkat. A trénerünk Andi igazi profi módon irányította a tornát és a beszélgetést is. Sokat tanultam magamról lelkileg és fizikailag is. A gyakorlatokat igyekszem mindennap végezni, mert érzem, hogy segít. Környezetemben is fogom ajánlani ezt a tanfolyamot. Köszönöm szépen!

 • Mihályné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  nagyon jol ereztem magam, andrea szuper tehetseges trener es nagyszeru ember, egyebkent iszonyu faraszto volt lelkileg es testileg is, de nagyon megerte, bizakodom, hogy a napi torna segit nekem, ja es teljesen feltoltodtem igy 72 evesen

 • Béla - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Kedves Andrea! Köszönöm a tréninget, amikor először hallottam az intim tornát, nagyon idegenkedtem még a gondolatától is. Azonban túl az alap téringen, elmondhatom hogy hatalmas pozitív fordulat történt bennem. Bátran ajánlom mindenkinek.

 • Gabor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Andrea végig nagyon türelmesen, odafigyelve vezetett végig a gyakorlatokon. Köszönöm a segítséget! Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a remek módszert.

 • János

  A tréning során kellemesen éreztem maga és biztos kezekben. Andrea nagyon kedves, segítőkész és profi volt. Igyekszem a jövőben minél többször elvégezni a gyakorlatokat, hogy azok elősegítsék a gyógyulást. Örülök, hogy részt vettem a tréningen!

 • Gyula

  Szerencsésnek érzem magam, h Andika személyében nagyon felkészült, közvetlen trénert ismerhettem meg, útmutatásai alapján testi, lelki egészségem a jövőben minden bizonnyal javulni fog. Köszönöm a jó hangulatú, érthető foglalkozásokat. Köszönök minden támogatást. Jó szívvel ajánlhatom a tréninget, hasonló problémával küzdő férfi társaimnak. Tisztelettel: Gy

 • János

  Kedves Andrea! Örülök, hogy részt vehettem a tréningen, kellemes környezetbenn minden kérdésemre választ kaptam. Remélem sok gyakorlás után a problémáim meg fognak oldódni. Köszönöm kedvességedet és minden jót kívánok.

 • Imréné

  Kedves Andrea! Köszönöm szépen, hogy részt vehettem a tanfolyamon, amelyet nagyon hasznosnak tartok és mindenkinek csak ajánlani tudok!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?