Balajti Lilla - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36304892509

Tiszafüred, Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
Magyarország 5300 Tiszafüred , Örvèny u.


Karcag, Karcag- Kuthen úti Óvoda
Magyarország 5300 Karcag , Kacsóh u.
Mezőtúr, Mezőtúr- Falshdance
Magyarország 5400 Mezőtúr , Dózsa Gy. u.

Hiszem,hogy Mindenki képes arra,hogy tisztán/tisztábban lássa a Lelke és a Teste működését.

Mindenki képes arra,hogy változásokat hozzon létre ebben a szoros egységben!

A Kriston Intim Torna kulcs a változások felé, egy olyan ajtó kulcsa, amin mindenkinek érdemes belépni.

2011-ben váltam trénerré, azóta sok Nőt, Férfit, és Gyermeket volt szerencsém megtanítani erre a fantasztikus módszerre, aminek abban rejlik a hatalmas ereje, hogy nem csupán a testet mozgatjuk meg, tanítjuk meg hihetetlen mozgásokra, nem csak fejlesztjük ezeket a rejtett izmokat, hanem az érzésekre és gondolatokra is hatunk vele.

Csoportos és egyéni formában is van lehetőség a tanfolyam elvégzésére!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, várlak Szeretettel!

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Tiszafüred
Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
5300 Tiszafüred Örvèny u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Tiszafüred
Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
5300 Tiszafüred Örvèny u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.23 17:00 - 21:00
2019.05.24 17:00 - 21:00
2019.05.30 17:00 - 21:00
Tiszafüred
Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
5300 Tiszafüred Örvèny u.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Katalin

  Örömmel vettem részt ezen a programon!Szeretettel ajánlom minden korosztálynak és nemnek!Hálásan köszönöm Balajti Lilla trénernek tudása átadását!További sikereket kívánok!

 • Edit

  Nagyon örülök h részt vehettem ezen a programon. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Lilla is nagyszerű tréner, köszönöm neki.

 • Attiláné

  Nagyon örülök, hogy a lányom rávett, hogy részt vegyek a tanfolyamon, így volt egy kis “én időm”, mialatt megismerhettem az eddig számomra rejtett izmokat! Hatalmas lelki támogatást is kaptam. Remélem, hogy egyre több nő próbálja ki ezt a tornát, hiszen megéri!

 • Edit

  Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, hiszen rengeteg élménnyel és tapasztalattal lettem gazdagabb. Nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Lilla pedig egy végtelenül aranyos, kedves tréner. Csak ajánlani tudom mindenkinek a tanfolyamot!!

 • Zita

  Csak ajánlani tudom mindenkinek. A közös tornán kívül a lelki része hiányzik nagyon (amit az első foglalkozáson meg sem gondoltam volna). Lilláról csakis pozitív véleményem van!!! Nagyon hiányzik a szerdai "én" idő. :)

 • Simon

  Sziasztok! Hatalmas ajándékot kaptam Lillatol a torna megtanítása által. Lilla, erőt, biztatást adott ahhoz, hogy képesnek érezzem magam a feladatok elsajátításához. Lelkileg hátter megvilágításaval pedig esélyét kaptam, hogy ratalaljak a gyógyuláshoz vezető útra. Nagyon hálás vagyok neki!! Minden nőnek csak ajánlani tudom ot!!

 • Emília

  Nagyon örülök hogy részt vehettem ezen a tréningen. Sok-sok élménnyel és tapasztalással lettem gazdagabb. Nagyon sok mindent megtudtam a testemmel , lelkemmel kapcsolatban. Soha nem gondoltam volna hogy olyan izmokat is meg tudok mozgatni amik mélyen odabent vannak. (Talán mindegyikről nem is tudtam

 • Eszter

  Lilla hatalmas élmény nyújtott nekem ezen a 4 alkalmon! Az életemnek egy olyan szakaszában járok amikor lelkileg és testileg is szükségem volt erre a tanfolyamra és LILLÁRA!Minden percét élveztem!A tudást amit átadott,remélem tudom majd kamatoztatni az életem minden területén.Nem is számítottam arra,hogy lelkileg ennyi plusz élménnyel távozom majd! A tanfolyamot minden nőnek kötelezővé tenném,mert ezt mindenkinek át kellene élnie.Köszönöm Andreának hogy kifejlesztette ezt a módszert,Lillának pedig hogy maximális tudással átadta! Nagyon fog hiányozni a tanfolyam és Lilla! Köszönöm még egyszer!

 • Szabina

  Sziasztok! Régóta kinéztem magamnak az intim tornát, így hatalmas izgalommal vártam! Lilla egy csodálatos, kedves, segítőkész, kommunikatív NŐ! Hatalmas betűkkel!!! Igazán neki való ez a szakma! Ért hozzá, figyelnek rá! A tanfolyam folyamán mindent megtanultam tőle! Szerettem hallgatni a lelki részt is, sok mindenben megtaláltam magam. Kit beszélgetésre is keresni fogom! A torna...azon el is mosolyodtam az utolsó órán!

 • Erika

  Mióta hallottam , hogy elérhető es létezik a közelemben is a módszer , nagyon készültem és vártam az indulását. Sürgetett a probléma is ami megoldásra várt a módszer àltal . Lilla egy végtelenül kedves személy . Várakozáson felüli volt az a tudás , amit átadott ! Az a törődés es megértés , türelmem ,amivel rávezetett az elhanyagolt es nem is ismert izmaink működésére es tornáztatására az sokat jelentett . Megnyitott egy olyan utat számomra , amelyen ezután örömmel es felkészülten fogok járni. Ajánlom őt minden nőnek , hogy NŐ lehessen . Hálás vagyok !

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?