Andelic Beatrix - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36 70/776-7938

Békéscsaba, GM Tánciskola - a Rózsakert piac emeletén
Magyarország 5600 Békéscsaba , Szabó Dezső utca 4.


Körösladány, Körösladányi ÁMK, Könyvtár
Magyarország 5516 Körösladány , Petőfi tér 5.
Békéscsaba és környéke,, Egyéni tréning
Magyarország 5600 Békéscsaba és környéke, , helyszín egyeztetés alapján

A Kriston Intim Tornáról a főiskolás éveim alatt hallottam először. 2008-ban védőnői diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd körzeti védőnőként kezdtem dolgozni. 2010-óta szervezek tréningeket Békéscsabán és környékén. 2015 -ben megszületett a kisfiam, most már a szülési szabadságom végéhez érve újból indítok tanfolyamokat a városban.

Eddigi tapasztalataim szerint nem csak nekünk nőknek, hanem a férfiaknak is hiánypótló lehet a Kriston módszer. Az egyik kedvenc tanítványom, aki prosztata eltávolító műtéten esett át, már a kórházban eldöntötte, hogy meg akarja tanulni a tornát. Nagyon jó volt látni a kitartó és reményteljes hozzáállását. Meg volt benne minden akarás, hogy a műtét után nagy eséllyel jelentkező tünetek ellen tegyen (potencia probléma, vizelettartási gondok). 4 és fél hónappal a tréning után felhívott, hogy kifejezze, mennyire hálás, hogy megtanítottam neki a gyakorlatokat és hogy elmesélje milyen életminőség javulás következett be nála. Mindig nagyon jó érzés látni, hogy a kitartó gyakorlásnak meg van az eredménye!
Hadd osszak meg veletek még egy sikertörténetet, egy nálam tréninget végzett kismama visszajelzését:

„Harmadik gyermekünk születése előtt jelentkeztem a tanfolyamra. Bár nem voltak komplikációk az első két szülésemnél, én mégis traumaként éltem meg őket, és rettegtem a harmadiktól. A második alkalommal is csak egy cél vezérelt: minél hamarabb túl lenni rajta. A legjobbkor jött a tanfolyam, mert ott nem csak a fizikai felkészüléshez kaptam segítséget, hanem fejben is sikerült helyre tenni a dolgokat. A fájdalomhoz való viszonyom is megváltozott. Végre nem volt az a kiszolgáltatottság érzés, hogy ezt nekem csak el kell szenvednem, valahogy kibírnom, hanem kaptam rá tudást, hogy hogyan tudok először is felkészülni, majd pedig aktívan részt venni, segíteni a babámnak. Örök hála ezért!” V.

Szeretettel várlak a tanfolyamok egyikére, hogy te is megtapasztald a változásokat és a lehető legjobb formába hozd magad.
A csoportos tanfolyamokon kívül, egyéni tréningre is van nálam lehetőség.
Facebook oldalam: Kriston Intim Torna Békéscsabán és környékén ( https://www.facebook.com/kitbekescsaba/)
 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba és környéke
Egyéni tréning
5600 Békéscsaba és környéke helyszín egyeztetés alapján
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba
Egyéni tréning férfiak számára
5600 Békéscsaba egyénileg egyeztetett helyszínen
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.18 09:00 - 15:00
2019.05.25 09:00 - 15:00
Békéscsaba
GM Tánciskola - a Rózsakert piac emeletén
5600 Békéscsaba Szabó Dezső utca 4.
25 000 Ft Elkezdődött
 • Judit

  Sokkal többet kaptam, mint vártam. Nagyon hasznos a torna és a lelki része is. Ritkán találkozok olyan hozzáértő és kedves emberrel, mint Bea. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönök mindent.

 • Veronika

  Bea motivált, felkészült tréner és nagyon jól érthetően adja át a "tudását". A koncepció szuper a testre és a lélekre egyaránt figyel. Köszönöm a részvételt, további jó "munkát" kívánok, valamint hogy minél több emberhez jusson el az Intim Torna és ami mögötte van.

 • Virág Adél

  Nagyon hasznos volt a tréning. Nagyon tetszett, hogy nem csak a fizikai-testi dolgokkal ismerteti meg az embereket, hanem rávezet arra, hogy a tünetek mögött lelki okok vannak. Már általános iskolában oktatni kellene az intim tornát. Bea csodálatos előadó. Élvezet volt hallgatni. További sok sikert kívánok Mindenkinek, aki ezt a küldetést vállalja.

 • Ágnes

  Köszönöm hogy részese lehettem ennek a különleges tréningnek. A társaság kellemes, az oktató felkészült és közvetlen volt. Nagyon jól éreztem magam és hasznos ismeretekre tettem szert.

 • Annamária

  Nagyon sok hasznos dolgot hallottam és tanultam a tréningen. Fogalmam sem volt róla, milyen fontos törődni azzal a kis tenyérnyi női izomzattal, aminek sokat nevet sem mernek addig. Eddig nagyon féltem a szüléstől egészen kislány korom óta, ezért is külön örülök neki, hogy megismerhettem egy olyan módszert, aminek a segítségével erre is megfelelően fel tudok készülni. Bea nagyon jó tréner, csak ajánlani tudom a tanfolyamait.

 • Anikó

  Nagyon hasznos volt mind a gyakorlat, mind a sok tanács. Rendkívül jó tréner Bea. Köszönöm szépen.

 • Éva

  Egy rendkívül felkészült, és nagyon jó előadót ismerhettem meg Bea személyében. Nemcsak a konkrét gyakorlatok átadásában, de az ezek mögött rejlő érzelmi dolgok megfejtésében is rengeteget segített. Úgy gondolom jó irányba fejlődne a világ, ha minél többen részt vennének egy ilyen tanfolyamon, csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • Katalin

  Jól éreztem magam. Bea türelmesen, jó érzékkel magyaráz. Látszik rajta, hogy szereti amit csinál. Ügyesen motivál. Bízom benne hogy a megismert technikák segítenek nekem is.

 • Evelin

  Számomra a gyakorlati tudás elsajátítása mellett rengeteget jelentett az egyes problémák mögött megbújó, mentális okokra való rávilágítás. A különféle esetek hallgatása közben, azok néhány részletében magamra ismerhettem, mely által elindult egy gondolatfolyam, amin keresztül felismerésekre juthattam önmagamat illetően. Ezen folyamathoz persze elengedhetetlen egy olyan tréner humoros, ugyanakkor a lélekhez szóló előadása, mint Andelic Beáé. :) Ezen felül fantasztikus, hogy "pusztán" az alhasi izomzat erősítésével olyan egészségügyi gondok is megoldódhatnak, melyekre nem is gondolnánk. Nagyon sokrétű az alkalmazási területe, ezáltal mindkét nem minden korosztálya számára javasolt a torna folyamatos gyakorlása.

 • Julianna

  Valóban hiánypótló tudást kaptunk. Nagyon élvezetes és hasznos volt a tanfolyam. Nekem is kicsit hosszú volt így egyben, mert végig figyelve a tanfolyamot, a végén már nagyon nehezemre esett a finom mozdulatok figyelemmel kísérése. De ez nem igazán kritika, hiszem az előtte elhangzottaknak is rendkívül fontos szerepe van, hogy hosszú távon is sikeres legyen a megszerzett tudás. Bea rendkívül szimpatikus, nagyszerű és hiteles előadó! Mind a módszerhez és a tanfolyamhoz is gratulálok és mindent köszönök!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?