Varga Éva

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett több mint húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és négy gyönyörű unokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.08.24 09:00 - 16:00
2024.08.25 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
75 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
75 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna férfiaknak Vélemények

 • Árpád

  Végigvettük az anyagot, nem volt egyszerű,de hosszútávon remélhetően meg fogja hozni az eredményt.Addig is gyakorolni fogom hosszútávon, a leirtak szerint. Köszönettel Fáy Árpád

 • Sándor

  Nagyon precíz összeszedett,élményekkel teli tanfolyam volt.Köszönöm.

 • Dávid

  Nagyon értékes volt a torna. Újabb felismerésekkel teli. Kimondottan jó hangulatban zajlott! Köszönöm!

 • Dániel

  Évával már egy ideje együtt dolgozunk az egészségem rendbetételén, s az ő javaslatára végeztem el a férfi intimtorna tanfolyamot is. Tőle megszokott módon nagyon érthetően és körültekintően adta át a tudását és jó hangulatban teltek a foglalkozások. Kiváló szakember, mindenkinek csak ajánlani tudom. A torna hatékonyságáról ez a pár alkalmas tapasztalat is teljesen meggyőzött, most már csak be kell építeni a mindennapokba, s figyelni a változásokat.

 • Imre

  Mindenkinek ajánlom! ne késlekedjen, ha a témában problémája akad, mert úgy jár, mint én, meg kell fednie saját magát a késlekedésért. Úgy tanították meg velem a gyakorlatokat, hogy minden olyan testrészemet, kisebb és nagyobb izom területet, melyek a problémáimat okozzák, magam előtt láttam, és így magabiztosan, bizalommal, és hittel sajátítottam el a lehetőséget: hogy meggyógyítsam magam, visszaállítsam a prosztata műtétem, /eltávolításom/ előtti komfort fokozatomat! Köszönöm!

 • István

  Elegedett voltam

 • Tamás

  Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyam elvégzése

 • Barnabás

  Nagyon jó volt a tanfolyam a légkör.nagyon örülök hogy részt vettem a képzésen biztos vagyok benne hogy segíteni fog. Hàlàs köszönet,

 • Zoltán - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Rendben volt.

 • Csaba - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Professzionális,ugyanakkor kedves hangulatú beavató tréningben volt részem, melyben egy reményteli öngyógyító módszert kaptam. Erős vizualitással, anatómiai szemléltetéssel és humorral átadott képzeleterősítő ismereteket kaptam, aminek hasznosításához a sok információ miatt szükséges a forgatókönyv segítsége, amelyet várok. Köszönet és hála a tanításért.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?