Metykó Zsófia

Telefonszám: +36305673434

Dunakeszi, LolliPop Dunakeszi
Magyarország 2120 Dunakeszi , Szabadka u. 24/b


Budapest, Napcsillag jógastúdió
Magyarország 1039 Budapest , Piroska u. 3
Pest megye, Egyéni egyeztetés alapján
Magyarország * Pest megye , *

Metykó Zsófi vagyok, Kriston Intim Torna® tréner, édesanya, a természetes egészségvédő megoldások elkötelezett híve, természetgyógyász tanonc, végzettségemet tekintve biomérnök.

A Kriston®- módszerrel 2006-ban hozott össze a sors, és iránta való rajongásom azóta egyre inkább nő. Minél többet tapasztalok, annál inkább magával ragad sokszínűsége, a benne rejlő lehetőségek tárháza. Lehetőség szerint ezért igyekszem a haladó modulokban is elmélyíteni a tudásom.

A módszer által az alhasi szervek és medencealapi rejtett izmok (húgycső, hüvely, végbél) fiatalos funkciója tudatosan megőrizhető, az egészséges intimitás megóvható és magasabb minőségi szintre emelhető.

Bár testünk ezen része tabuval erősen átitatott terület, ennek állapota, az ide kapcsolt érzelmeink, az ehhez fűződő viszonyunk mégis meghatározó részét képezik az örömteli mindennapoknak, az egészséges önértékelésnek, a kiteljesedett Nő/Férfi életérzésnek. Ezért annyira egyértelmű, hogy testünk bármely részéhez hasonlóan odafigyelést és gondoskodást igényel.

Személyes élményem alapján a módszer nem csak a kismedencei szervek-izmok egészségére, vitalitására hat, de az egész testet – lelket – érzelmeinket megmozgató – átformáló – és helyrehozó program ez. Garantáltan új nézőpontot eredményez Önmagadhoz, a testeddel, női/ férfi léteddel való viszonyodhoz, a szeretteiddel való kapcsolódáshoz.

Szeretném, ha az oktatói tevékenységem által a módszer minél több családhoz eljutna, és a mindennapok részévé válna, ezáltal megtapasztalva a testi-lelki egészségre ható garantált változást.

Örömmel várlak, ha velem tartanál ebben az izgalmas önfelfedezésben, és az Önmagadhoz való teljesebb megérkezéshez!

Zsófi

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.08.27 16:00 - 20:00
2024.08.28 16:00 - 20:00
2024.08.29 16:00 - 20:00
Dunakeszi
LolliPop Dunakeszi
2120 Dunakeszi Szabadka u. 24/b
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2024.08.31 11:00 - 18:30
2024.09.01 11:00 - 16:30
Budapest
Napcsillag jógastúdió
1039 Budapest Piroska u. 3
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pest megye
Egyéni egyeztetés alapján
* Pest megye *
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Dunakeszi
LolliPop Dunakeszi
2120 Dunakeszi Szabadka u. 24/b
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Beszélgetés Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pest megye
Egyéni egyeztetés alapján
* Pest megye *
20 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Konzultáció nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
***
ONLINE
*** *** ***
8 000 Ft Elérhető Jelentkezem

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Megnézem
Kriston Beszélgetés
Kriston Beszélgetés
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem
Kriston Konzultáció férfiaknak
Kriston Konzultáció férfiaknak
Megnézem
Kriston Konzultáció nőknek
Kriston Konzultáció nőknek
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Katinka - Kriston Intim Torna nőknek

  A tanfolyam nagyon tetszett. Olyan izmokat mozgattunk, amelyek létezéséről eddig nem is tudtam. :-) Sok hasznos információ hangzott el, amiről sehol máshol nem hallani, sajnos nem beszélnek róla sem az iskolában, sem az orvosok, pedig fontos lenne és nagy segítség a mindennapi életben. Zsófi előadásmódja nagyon szimpatikus: részletesen és szemléletesen magyarázott el mindent (humort is belecsempészve, amivel a gátlásokat is sikerült oldani), a gyakorlatsor minden elemét alaposan bemutatta és gyakoroltatta. A kétnapos hétvégi tanfolyam kicsit fárasztó volt, de ennek ellenére is nagyon jó élmény. Csak azt sajnálom, hogy eddig vártam, és nem vettem részt rajta már korábban.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon inspiráló, jó hangulatú 3 napon vagyok túl. A trénerünk, Zsófia kedves, mindenkire figyelt, és bár az első napon kicsit hitetlenkedtem, meddig fogunk eljutni, de tényleg sikerült! :) Most már "csak" a mindennapos gyakorlás kell, hogy elérjek a célig.

 • Eszter - Kriston Intim Torna nőknek

  Minden csodás volt, sokat tanultam. :)

 • Virág - Kriston Intim Torna nőknek

  A tréning számomra nagyon hasznos volt. Pontos útmutatást kaptam a gyakorlatok pontos kivitelezéséhez. Az előadó közvetlen humoros stílusa biztosította az oldott légkört. Nagyon köszönöm a segítséget!

 • Kata - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jól éreztem magam, bár a gyakorlatok újdonságok voltak és nem könnyűek. Zsófi kedves volt és türelmes, olyan érthetően tanított, hogy úgy érzem, menni fog a gyakorlás. Köszönöm a lehetőséget, szeretném folytatni a gésa tréninget, ha már biztos leszek az alap gyakorlatokban.

 • Márti - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jól éreztem magam a képzés közben. Hasznos információkat kaptam, s olyan ismereteket szereztem amiről fogalmam sem volt. A tréner empatikus, odafigyelő szuggesztív előadásmódja segítette a gyakorlást. Köszönöm szépen.

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon élveztem minden foglalkozást, a trénerem nagyon felkészült volt, általa még többet tanulhattam a női testről. A gyakorlatoknak köszönhetően több problémám is megszűnt. Köszönet és hála a kidolgozott anyagért, módszerért és a jó hangulatért!

 • Tímea - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hálás vagyok Zsófinak, hogy részt vehettem a képzésen. Értékes gondolatokkal és gyakorlati tanácsokkal gazdagodtam. Köszönöm.

 • Klára - Kriston Intim Torna nőknek

  Zsófi csodálatos hölgy. Igazi NŐ! Az első alkalom előtt azon morfondíroztam, vajon mivel lehet elütni az időt 4 órán keresztül. De az órák elrepültek, az első után már nagyon vártam a másodikat. A barátaimnak csak annyit mondtam, megtanultam öblögetni, turbósítani, erősíteni és a "masni" is majdnem sikerült. Azon még dolgoznom kell. Mindenkinek ajánlom kortól függetlenül.

 • Viktória - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jól éreztem magam, teljesen elégedett vagyok, sokkal többet adott a tanfolyam mint amit vártam.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?