Kracker Gyöngyi

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Kállay Albert utca 15/b.


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Szeged , Egyéni tréningek
Magyarország 6726 Szeged , Kállay Albert utca 15/b.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

 

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.05.03 17:00 - 21:00
2024.05.10 17:00 - 21:00
2024.05.24 16:30 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
45 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna nőknek 2024.06.08 09:00 - 15:30
2024.06.15 09:00 - 16:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
60 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Sarolta - Kriston Intim Torna nőknek

  Örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon . Körülbelül ezt vártam ,bár én úgy gondoltam ennél több lesz a gyakorlati rész. Több ismétléssel jobban rögzültek volna gyakorlatok,bár tudom le van írva. Segítséget is kérhetek,amit előre is köszönök üdv. Saci

 • Hajnalka - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jó teltek az órák, nagyon meg voltam elégedve. :)

 • Dóra - Kriston Intim Torna nőknek

 • Ági - Kriston Intim Torna nőknek

  Kedves Gyöngyi! Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem és elvégezhettem a tanfolyamot. Remélem hasznomra válik, amit már az eddigi gyakorlásaim után némileg érzékelek is, és ez a javulás a kitartó gyakorlásomnak köszönhetően csak fokozódni fog. Remek előadásodnak, történeteidnek köszönhetően sok új információval, tudással gazdagodtam. Meggyőződésem, hogy minden nőnek el kellene végezni egy ilyen tanfolyamot, és ennek én az ismerőseim körében hangot is adok. Mégegyszer köszönöm! Köszönettel: Fazekas Ági

 • Olga - Kriston Intim Torna nőknek

  Gyöngyit már régebbről ismertem, mivel jártam nála párszor jógaórán. Ez az ismeretség és kialakult bizalom adta meg a lökést, hogy jelentkezzem a tanfolyamra és milyen jól tettem! Örülök, hogy relatíve fiatalon, kétgyermekes anyaként megismerhettem azt a módszert, amivel vigyázhatok női egészségemre. Gyöngyiből hihetetlenül erős, hiteles, lágy női energia sugárzik és a legjobb élmény, hogy mindezt tőle tanulhattam. Köszönöm neki a munkáját és Kriston Andreának is, hogy kifejlesztette ezt a módszert! :)

 • Edina Zsanett - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam. Gyöngyi szuper oktató. Kellemes környezetben és jó társasággal telt a tanfolyam,csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon örülök,hogy részt vehettem a tanfolyamon,rengeteg pozitív dolgot kaptam ezáltal.Olyan rég elfelejtett dolgok jöttek elő,amik nagyon jót tettek a lelkemnek,ugyanakkor rádöbbentettek arra is,hogy csak magam változtathatok az életemen.Nagyon bízom benne,hogy pozitív változások fognak zajlani a testemben és rendeződnek ezek a problemák,amikre már nagyon régóta orvoslást szerettem volna kapni,de nem tudtam a megfelelő utat,megoldást.Hálás vagyok,hogy Gyöngyikéhez kerültem,ő egy fantasztikus nő!Olyan tudással rendelkezik,ami irigylésre méltó.Végtelen kedves,jó humorú,szuper nő!Köszönöm neki ezt a csodás 2 napot!

 • Hajnalka - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon köszönöm a lehetőséget, nagyon hasznos számomra. Nagyon a tanfolyam hatása alatt vagyok,jó értelemben. Köszönöm a lehetőséget!

 • Anita - Kriston Intim Torna nőknek

  Egészségügyi dolgozóként és két lány édesanyjaként vettem részt a tanfolyamon. meghitt, nyugodt környezetben történt az oktatás. A légkör fokozatosan oldottá vált, amihez Trénerünk Gyöngyi közvetlensége, kedvessége nagymértékben hozzá járult. Szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen, laikusok számára is érthető. Saját tapasztalataival történeteivel tette színesebbé a képzést. Nagyon tetszett, hogy nem csak a tornával kapcsolatos dolgokról beszélt, hanem a női léthez kapcsolódóan több dologról. A gyakorlatokat el tudtam sajátítani, most már csak rajtam múlik a gyakorlás, kíváncsian várom az eredményeket. Nagyon örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon, ezúton is köszönöm!

 • Sándorné - Kriston Intim Torna nőknek

  Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam, nagyon sok jó dolgot tudtam meg, amiről eddig fogalmam sem volt. Nagyon örülök,hogy részt tudtam venni a tanfolyamon. Köszönöm

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?