Király Ágnes

Telefonszám: 06203242617

Budapest, Emeleti stúdió
Magyarország 1095 Budapest , Ipar utca 7.


Üdvözöllek!
Mit keresek én itt?
Magam is újra és újra rácsodálkozom és értetlenül kérdem magamtól: mit keresek én itt?

Én, aki oly sok éven át meggyőződéssel hangoztattam, hogy nincs elhivatásom a tanításra. Aztán egyszercsak benne találtam magam. Valószínűleg azért, mert bizonyos kor után egyszerűen mesterré lesz az ember, akár érez erre hivatást, akár nem. 

Én, akitől olyan távol áll a testedzés tudománya, mint... hát szóval, nagyon távol.

Én, akit világéletemben csak egy dolog érdekelt: hogy hogyan és miért jön az ember erre a világra. A legősibb női mesterséget űzöm: bábaasszony vagyok. Megtanultam, hogy a szülés a nő saját útja, melyen járva ritkán szorulunk segítségre, de támogatásra és megerősítésre annál gyakrabban. Kevés fontos dolog történhet egy emberélet során, de a gyermekeink születése biztosan benne van abban a kevésben. 

Aztán, ahogy múltak az évek és a szűken vett anyaság ideje lejárt, megláttam, hogy a női lét még sok jót hozhat! Gyakran eszembe jutnak a nagymamáim és örülök, hogy ismerhettem őket, tanulhattam tőlük és most hasonlíthatok rájuk, még akkor is, ha az én sorsom sokkal-sokkal könnyebb. A képen, amit feltöltöttem, az a jelenet látszik, amikor egy reggel egy távoli szülésről hazafelé tartva megálltunk az út szélén szőlőt venni. (Micsoda szerencse, hogy a bábák mindig hordanak maguknál mérleget!) Még beszélgettünk is egy kicsit a vidám szüretelőkkel. És arra gondoltam: az életünk, gyakran úgy tűnik, kötött pályán halad. Ritkán akadnak kivételes napok. Ritkán vesz a sorsunk jelentős fordulatot. De nézd csak, mennyi öröm terem az út szélén! Igazi zamatos gyümölcsökre (is) akadhatsz! Állj meg és nézz körül az utad mentén! Szentelj neki egy kis időt!

Így, az utam mentén találtam rá a Kriston Intim Tornára. Az intimtorna jó szórakozás, jó alkalom az egészséges testtudat kialakítására, jó lehetőség a női közösség erejének megtapasztalására. Új képességeket fedezhetünk fel magunkban, újfajta szemlélethez juthatunk és még az is lehet, hogy saját kezünkbe vesszük a sorsunkat. Ne szalaszd el a lehetőséget! Akár csoportban, akár egyéni foglalkozáson szeretettel várlak!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Emeleti stúdió
1095 Budapest Ipar utca 7.
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Trénerképzés
Kriston Trénerképzés
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Trénerképzés Vélemények

  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?