Tunde Kinda

Telefonszám: 0742305754

Székelyudvarhely, Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
Románia 535600 Székelyudvarhely , Villanytelep 2


Kolozsvár, BBS Life
Románia 400001 Kolozsvár , Mócok útja 102
Odorheiu Secuiesc, Magdala Terem
Románia 535600 Odorheiu Secuiesc , Kossuth utca 4 szám

 

       A 2007-es év mérföldkő az életemben, mivel abban az évben lettem Kriston Intim Torna tréner , kezdtem dolgozni a Neuromotorikus Rehabilitációs Központban fogyatékkal élő felnőttekkel  és jelent meg két csík a terhességi teszten. Azóta eme három fronton próbálom a legjobbat adni. Mindhárom terület nagy tanító. A sérültekkel való munka alatt figyeltem meg, lestem el hogy mennyire máshogy élik meg, és mennyire fontos a dolgokhoz való hozzáállás, hogy hátrányos helyzetből is lehet nagyot dobbantani,  hogy a jó hozzáállás, szemlélet, humor, kitartás más életminőséget biztosít. Ugyanezt a szemléletet erősítette meg Andrea és az ő zseniális módszere. Fontos még számomra a Természet és a természetes,  és óriási örömmel tölt el hogy mindkét terület amivel foglalkozom(úgy a fizioterápia, mint az intim torna) természetes gyógymód, mely önerőből, szelíd,  non-invazív módon kínál gyógyulást a nyitott fülű és lelkű hallgatóknak.

  

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 2
650 RON Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 2
650 RON Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Balint - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon érdekes volt számomra a tanfolyam , sok mindenről nem hallottam ,amit Tünde nagyon egyszerűen szemléltető eszközökkel maga ahogy bemutatta a gyakorlatsort amit együtt csináltunk óráról órára.Nagyon jó hangulatban , nevetve tanultunk.Élveztem minden percét az óráknak , öröm volt együtt dolgozni.Annak kimondottan örültem hogy úgy sikerült egyénibe maradtam így mindig rám összpontosított

 • Éva - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznosnak találom a tréningen hallottakat, illetve a gyakorlatsorokat. Igyekszem minél helyesebben végezni őket. A tréner, Kinda Tünde nyitottsága, pozitív kisugárzása számomra nagyon kellemessé tették az együtt töltött órákat. Köszönettel, Éva

 • Judit - Kriston Intim Torna nőknek

  Csak pozitívan tudom értékelni az együtt töltött tizenkét órát. Kicsit kételkedve kezdtem neki, de pár nap távlatából érzem a jótékony hatásait a tornának.

 • Ildikó - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon tetszett az egész program, remélem, sikerül rendszeresen végezni a gyakorlatokat.

 • Annamária - Kriston Intim Torna nőknek

  A tréninget csak pozitívan tudom értékelni. Nagyon hasznos és tartalmas hétvége volt, emellett jól is éreztem magam, kicsit kikapcsolódtam, feltöltődtem. Az intim tornagyakorlatok mellett számos hasznos tippet kaptunk, amelyeket a mindennapokba is könnyedén be tudok illeszteni, így segítve az egészségemet ezen a területen. A hosszú távú fejlődés természetesen már azon áll, mennyire leszek kitartó.

 • Katalin - Kriston Intim Torna nőknek

  Tünde rendkívül felkészült, érthetően elmagyaráz mindent, nagy szaktudással rendelkező, szakember. Nagyon sokat tanultam tőle. Köszönöm.

 • Lenke - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon lebilincselo es motivalo volt a tanfolyam, ahogyan Tunde tolmacsolta. teljes szivbol gratulalok, barmikor szivesen megismetelnem!

 • Dorottya - Kriston Intim Torna nőknek

  Hálás vagyok, hogy részt vehettem a képzésen kismamaként. A könyvből olvasgattam már korábban, próbáltam tanulni, de így oktatóval könnyebben és biztosabban sikerült végezni a mozdulatokat, valamint a személyre szabott tanácsok és leírások egy helyen is megkönnyítik a gyakorlást. Élvezetes volt az előadás, közvetlen stílusban. Közben mély és elgondolkodtató sok témában. Köszönöm, hogy részt vehettem!

 • Enikő - Kriston Intim Torna nőknek

  Tünde egy zseniális tréner. Élvezetes volt minden perc amit vele töltöttünk. Izgalmas előadó, jó és hiteles szakember. Bárkinek tiszta szívből ajánlom! Maga a módszer így az elején még picit nehéznek tűnik, de már ilyen hamar képes vagyok olyan dolgokat mozgatni, amiknek alig tudtam létezéséről, hiába a testem részét képezték eddig is. Köszönöm a lehetőséget, terjeszteni fogom az igét. Szerintem kötelező kéne legyen ez a fajta mozgás és testtudatosság mindenki számára.

 • Dóra Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyszerű volt a tréning, sokat tanultam saját testemről is. Az oktatás jó hangulatban, mókásan telt :) Bízom benne, hogy gyakorlással sikerül megőriznem egészségem és hozzásegit álmom eléréséhez, hogy édesanya lehessek:) Köszönöm Andrea

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?