dr. Horváthné Daróczy Gabriella

Telefonszám: +36-20/562-2030

Gyöngyös, Gyöngyös
Magyarország 3200 Gyöngyös , Vezekényi u. 3. alagsor


A KRISTON MÓDSZERT 2008 óta oktatom Nők, Férfiak és Gyermekek számára.

Két felnőtt lány büszke Édesanyja, és egy fiú ikerpár boldog Nagymamája vagyok.

A Kriston Intim Tornával második lányom születése után ismerkedtem meg, amikor kiderült a gáti izomzatom gyengülése.

Ekkor végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot, megtanultam és végeztem a gyakorlatokat. Így saját Magamon tapasztaltam meg a módszer rehabilitációs hatását, hiszen néhány hét alatt elmúltak a hónapok óta fennálló panaszaim.

Akkor még nem sejtettem, hogy a fizikai változásokon túl egy olyan úton indított el a módszer, aminek  következtében ma sokkal boldogabb életet élek. Hiszen a saját testi változásaim késztettek arra, hogy elvégezzem Andreánál a tréner képzést, és tréner legyek, ami azóta is rengeteg örömöt hoz az életembe.

Mindazt, amit Andreától akkor és azóta is kapok a továbbképzéseken, azzal szeretném meghálálni, hogy ezt a tudást átadom azoknak, akik Hozzám jönnek tanfolyamokra, elindítva Őket is a változás útján.

Mivel Nőket és Férfiakat is tanítok, a történeteiken keresztül kirajzolódik számomra, hogy mennyire hatunk egymásra, építjük vagy romboljuk Önmagunkat és kapcsolatainkat. És mivel mindkét fél történeteit hallom, így könnyebben tudok beszélni a Női csoportokban a Férfiakról és a Férfi csoportokban a Nőkről.

Azt látom, hogy nagyon sokan egyedül maradnak a nehézségeikkel, tüneteikkel, hiányzik a generációkról generációkra szálló tudás, bölcsesség. Sokszor szégyen övezi a tüneteket, és ez a szégyen az információ hiányával együtt megakadályozza azt, hogy rálássunk a problémáinkra.

A sok év alatt nem csak Én hatottam a résztvevőkre, hanem Ők is hatottak rám. Ennek az lett a következménye, hogy az évek alatt felmerülő kérdések hatására elvégeztem az aerobik edzőképzést. Ez a képzés utat nyitott az egész testem és az izmaim megismerése felé. Ez a tudás és tapasztalás ösztönzött arra, hogy utána elvégezzem a gerinc és a szétnyílt hasizom tanfolyamokat is. Közben jártam önismereti tanfolyamokra is, ahol a lelkem is fejlődött.

Így minden, amit tanítok, az a Test és a Lélek változását segíti elő. Hiszen a testi változások elindítják a lélekben a változást, és a lélekben történt változások visszahatnak a testre is. 

A KRISTON MÓDSZERBEN rejlő erő az, hogy megmutatja Nekünk, hogy csak a saját felelősségvállalásunk, csak a saját befektetetett energiánk hoz javulást az életünkbe. Hiszen nincs izomerősítő tabletta, amitől gyönyörű és erős izmaink lesznek, és nincs olyan tabletta sem, ami a lelkünkben lévő sérüléseinktől szabadít meg bennünket.

A változást csakis MI MAGUNK tudjuk elhozni az életünkbe!

Az izomgyengeségből adódó tünetek hihetetlenül rombolják az életminőségünket, az önbizalmunkat.

Ez a módszer hozásegített Engem a saját izmaim megerősítéséhez és ezen keresztül a NŐI önképem átformálásához.

 

A KRISTON MÓDSZER MINDENKINEK EGY JÓ LEHETŐSÉG A VÁLTOZÁSRA!

 

Csoportos tanfolyamokat és egyéni oktatást Gyöngyösön tartok, de már többször hívtak kisebb falvakba is, ahova mindig szívesen elmegyek.

Várlak SZERETETTEL, ha Velem szeretnéd megtanulni ezt a fantasztikus módszert!

Elérhetőségeim:

Tel: 20/562-20-30

E-mail: intimgabi@gmail.com

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gyöngyös
Gyöngyös
3200 Gyöngyös Vezekényi u. 3. alagsor
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gyöngyös
Gyöngyös
3200 Gyöngyös Vezekényi u. 3. alagsor
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Enikő

  Gabi egyszerűen fantasztikus! :) Nagyon jól elmagyarázta, hogyan működnek a dolgok, beleértve a lelki oldalát is. A vizualizációkkal/ asszociációkkal sokkal egyszerűbb volt elsajátítani a tornát. Nagyon köszönöm a sok munkát és türelmet! Újdonsült anyukaként, külön köszönet a rugalmasságáért, hogy sikerült időt találnunk a tanulásra. :)

 • Beáta - Kriston Intim Torna nőknek

  Gabi nagyon kedves tréner.Órái nagyon szuperek voltak teli vidámsággal.Nagyon sok jó dolgot tanulthattam. Betti

 • Kiss - Kriston Intim Torna nőknek

  Ez a fantasztikus utazás az amiben részt vettem/a sosem ismert és használt izmaim megismerésében/a testem működésének megértésében egy nagyon pozitív élmény volt!Egy csodálatos "idegenvezetővel" Gabival ,aki nem csak egy munkának tekinti hanem szívügyének is ezt az egész programot! Sok puszi Neki érte!

 • Tünde - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznosnak érzem a tanfolyam elvégzését, nem bántam meg, hogy jelentkeztem! Az órák jó hangulatáért külön köszönetet tudok csak mondani Gabinak! Pozitív egyénisége, kisugárzása, valamint jó humora miatt csak ajánlani tudom! Nagyon jól motivált minket, így biztos vagyok, hogy a torna elvégzése napi rutinja lesz minden kedves csoporttársamnak is! Nekem biztos!

 • Éva - Kriston Intim Torna nőknek

  Az órák kellemes hangulatban teltek. A gyakorlatok elsajátítása a tréner magyarázata alapján könnyű volt. Szerintem minden nőnek meg kéne ismerkedni ezzel a tornával.

 • Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  Kismamaként nagyon hasznos volt számomra a tanfolyam, sok új információt kaptam, melyet a terhesség, szülés során tudok alkalmazni, majd a regeneráció és a mindennapos folyamatos edzéssel karbantartani, javítani a problémákat. Minden nőnek és férfinak is bátran ajánlom a tanfolyam elvégzését, hiszen sok probléma megelőzhető, visszafordítható. Igazi kincs ez a tudás!

 • Eszter - Kriston Intim Torna nőknek

  Hasznos és érdeklődést felkeltő.

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna nőknek

  Kismamaként jelentkeztem a tornára. A tanfolyam nemcsak a felmerülő kérdéseimre adott választ, hanem sok új ismerettel is gazdagított. Gátlásos emberként is sikerült megnyílnom és ezt a tréneremnek köszönhetem. Információdúsak, komplexek, vidámak és interaktívak voltak az órák. Külön köszönet azért, hogy az utolsó óra végén a férjem is részt vehetett és átbeszéltük, hogy ő miben segíthet a szülés során. Mindenkinek ajánlom ezt a tornát, ha nincs problémája megelőzésként, ha van akkor pedig azért. Köszönöm!

 • Linda - Kriston Intim Torna nőknek

  Kismamaként vettem részt a tanfolyamon, nekem nagyon tetszett! Gabi mindig elmondta az elméletet, hogy mit és miért csinálunk, válaszolt minden kérdésre, nagyon alaposan megmutatott minden mozdulatot és segített is, ha korrigálni kellett. Nagyon jó volt a kurzus, csinálom azóta is a gyakorlatokat, izgatottan várom a szülést és a regeneráció időszakát! :)

 • Bianka - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon tetszett a képzés. Rengeteg új dolgot tanultam. A képzés óta úgy érzem, hogy rengeteget fejlődtem és egyre jobban mennek a gyakorlatok. Köszönöm :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?