Csizinszky Beáta

Telefonszám: +36307420887

Siófok, Pure Beauty Egészség&Szépség Studio
Magyarország 8600 Siófok , Bajcsy-Zsilinszky utca 146


Kedves érdeklődő!

Csizinszky Beáta vagyok két gyermekes édesanya, Kriston tréner. Amikor kiderült gáti izomzatom gyengülése, akkor találkoztam a Kriston Intim Tornával, így saját magamon tapasztalhattam meg a módszer jótékony hatását. Csodálkozva figyeltem a testem mi mindenre tud megoldást kínálni a  torna. Ezen megtapasztalás hatására döntöttem úgy, hogy elvégzem a trénerképzést, hiszen 27 éves kozmetikai pályám alatt rengeteg nő bizalmát élvezhettem és tapasztalatom, hogy ezen a területen rengeteg bizony a probléma. Ezen az úton célom, hogy minél több hölgynek átadhassam a fejlődés és változtatás lehetőségét. Meggyőződésem, hogy ha probléma van azon lehet és kell is változtatni, ehhez pedig a legjobb eszköz mi saját magunk vagyunk, a módszeren belül a nők lehetőséget kapnak,hogy ezt megtapasztalhassák.

A Kriston Andrea által kifejlesztett orvosi támogatást élvező módszer 38 éve folyamatosan fejlődik,hogy minél szélesebb körben kapjanak a nők személyre szabott fejlődési lehetőséget a felmerülő igényeik megoldására, a Kriston Intim Torna mindenki számára sikert jelent. Mindegy hány éves vagy, kismama,nagymama,szült nő,műtött vagy megelőzési szándékkal jössz a torna könnyen elsajátítható. A tréningen nem csupán tornagyakorlatokat végzünk, hanem segít belső énünk teljesebb megértésében is, ezzel megváltoztatja látásmódodat hatására pozitív életminőségi változások érhetőek el.

A csoportos tréning 12 órás képzési keretén belül a tanfolyam olyan életre szóló tudást ad ami segít abban, hogy megtartsd vagy visszaszerezd intim szerveid egészségét, ezáltal nőiségedben kiteljesedettebb életet élhess és kihozhasd magadból a legjobb formádat. Rálátást kaphatsz azon érzelmi folyamatokra is, amelyek gyakran anélkül hogy tudnád összefüggésben lehetnek intimtünetek vagy nőgyógyászati, urológiai betegségek kialakulásával.

Jelenleg női tanfolyamokat tartok, igyekszem átadni azt az ismeretet és tudást, amely életre szólóan segít az alhasi szervek tudatos védelmében, így megváltozhat a viszony testük intim területeivel amiről beszélni és amivel foglalkozni még sok esetben mindig tabu.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik nem szeretnének csoportos foglalkozáson részt venni vagy valamilyen oknál fogva nem tudnak eljönni.

Tanfolyamokat jelenleg Siófokon tartok( de igény esetén szívesen megyek más településekre is) az alábbiakban meghirdetett kurzusokra van lehetőség jelentkezni.A konkrét tanfolyamról és a részletekről a jelentkezés után küldöm a tudnivalókat.Egyéni tréning igénye esetén,illetve  bármely felmerülő kérdés kapcsán kérlek telefonon vagy e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot.

e-mail:kristonintimtorna.csbea@gmail.com

tel:+36 307420887

 

Árak:

Kriston Intim Torna nőknek tanfolyam 12 órában, ( 3x4 vagy 2x6 óra)  54000 ft.

Kriston Intim Torna egyéni személyes oktatás, 2x3 óra vagy 3×2 órában( a studioban) 60000 ft.

Lehetőség van egyéni igényekhez szabott kurzus óraszám megbeszélésére is figyelembe véve az egyéni lehetőségeket,tempót.

Fizetés:

A tréningeken csak a teljes díj előrefizetésével tudsz részt venni. A részleteket a jelentkezés után e-mailben kapod meg.

Pénzvisszafizetésre nincs lehetőség,de amennyiben valamiért mégsem tudsz részt venni a foglalkozáson,3 hónapon belül bármelyik általam meghirdetett tréningre jelentkezhetsz.

Mindenkit szeretettel várok akik nyitottak a változásra és tenni szeretnének intim egészségükért!

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.07.27 09:00 - 15:00
2024.07.28 09:00 - 15:00
Siófok
Pure Beauty Egészség&Szépség Studio
8600 Siófok Bajcsy-Zsilinszky utca 146
54 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Siófok
Pure Beauty Egészség&Szépség Studio
8600 Siófok Bajcsy-Zsilinszky utca 146
0 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Trénerképzés
Kriston Trénerképzés
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston-módszer Vélemények

  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?