Blog - Kriston Intim Torna

Szexuális titkok mélyén rejlő újabb titkok, amikre nem számítottál

2018.06.22. Szexuális titkok mélyén rejlő újabb titkok, amikre nem számítottál

A tenger telis-tele van áramlatokkal, hegyekkel, völgyekkel, hasadékokkal, különböző élőlényekkel, de a szemlélő csak a víz tetejét látja, ami hol békésen csillogja vissza a nap fényét, hogy dühödten tajtékzik. Pont, mint mi. Gyakorta fogalmunk sincs, hogy mi mozgat a mélyben. Mi van akkor, ha nekiállunk felfedezni a bennünk rejlő mélységet, vagy pláne mi van akkor, ha ezt elmulasztjuk?

Tovább

Kriston Ajándékkupon Valentin napra  ❤

2018.02.04. Kriston Ajándékkupon Valentin napra ❤

Tovább

Kriston Ajándékkupon

2017.12.01. Kriston Ajándékkupon

Tovább

Abúzus

2017.10.23. Abúzus

Örülök, hogy előkerült az abúzus témája. Semmit nem kell elmesélni egy tanfolyamon, mégis gyakran beszélnek óra után négyszemközt a nők. Alíg van tréning, hogy ne legyen érintett a témában.

Tovább

Kapcsolataink minősége

2017.10.22. Kapcsolataink minősége

Együttműködés, kapcsolódás, tisztelet, őszinteség, szeretet.

Tovább

Az a bizonyos péntek, ráadásul tizenharmadika

2017.10.13. Az a bizonyos péntek, ráadásul tizenharmadika

Tovább

Az INTIMTORNA® újra jogvédett megnevezés lett!

2017.08.28. Az INTIMTORNA® újra jogvédett megnevezés lett!

„A védjegyoltalom kizárólagos használati jogot biztosít a jogosultnak a védjegyoltalommal védett megjelölés használata körében – az oltalomhoz csatolt árujegyzék alapján (nevelés, szakmai képzés, egészségügyi-, fitnesz tréning, klub szolgáltatások, egészségvédelem, szórakozás, sport-, kulturális szolgáltatások, egészségmegőrzési tanácsadás, előadások, könyvkiadás, domain nevek, online közösségi szolgáltatások, szerzői tevékenységek, reklámozás, kereskedelem).

Tovább

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?