Blog - Kriston-módszer

KIT Beszélgetések, avagy Kriston-módszer a KITeljesedésért

2018.08.30. KIT Beszélgetések, avagy Kriston-módszer a KITeljesedésért

Az NLP mesterré válás folyamatát Stenger Györgyivel éltem át az NLP Akadémia keretein belül, mely izgalmas felfedezés volt számomra a gondolkodás szerkezetéről. A technikákat azonnal használni kezdtem az egyéni beszélgetések során.

Tovább

Ép hüvely, ép lélek

2018.08.22. Ép hüvely, ép lélek

Széttaposott kozákkucsma. Ilyen lesz a hüvelyünk, ha nem szentelünk figyelmet mélyizmainknak, amelyek tornáztatás nélkül süldő lánykorunktól kezdve menthetetlenül sorvadnak, s a szülés csak a kegyelemdöfést adja meg.

Tovább

Menstruáció, a piros betűs ünnep

2018.08.15. Menstruáció, a piros betűs ünnep

Egy mai nő élete során mintegy négyszáz alkalommal éli meg a havivérzést. Ez jóval több, mint amennyit őseink tapasztalhattak, hiszen ma hosszabb ideig élünk, később következik be a menopauza, kevesebb alkalommal szülünk, és a szoptatást is hamarabb abbahagyjuk. Jó lenne, ha megértenénk, mi zajlik ilyenkor a szervezetünkben és a lelkünkben. Megértenénk, elfogadnánk - és talán meg is szeretnénk.

Tovább

Női „50+” tábor a Női testi-lelki EGÉSZségért, a Bölcs Asszony minőségért Kováts Ildikóval

2018.08.09. Női „50+” tábor a Női testi-lelki EGÉSZségért, a Bölcs Asszony minőségért Kováts Ildikóval

Tovább

Méretzavar - lelkeddel toldd meg!

2018.08.01. Méretzavar - lelkeddel toldd meg!

Elképzelhető, hogy valaki azért szorong a nemi szerve miatt, mert nagyon kicsinek minősítette a péniszét. A férfit, annak ellenére, hogy nem látszik, stresszelheti a nemi szerve, mert félhet a megítélésétől. Ez is lehet egy rosszul rögzült hozzáállás a szexualitáshoz és okozhat szorongást.

Tovább

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?