Na, itt a határ! - 2020.01.27. -

MEGNYITOTTUK a jegyvásárlási lehetőséget a februári Élmény-és önismereti színház következő előadására!

Na, itt a határ!

Kriston Andrea és a Legyen, Ami Van! Improvizációs Színház közreműködésével.

Érzeted már, hogy szívesen elmondanád, amit szeretnél, de nem bírsz megszólalni? Megfigyelted már, ahogy szándékoddal ellentétben mást tátog a szád? Basszus! Már megint igent gagyogtál egy nem helyett. Ott maradtál, ahol nem akartál. Vigyorogtál bőgés, üvöltés helyett. Illendően nyomod el magad? Miért van az, hogy vannak személyek, akikkel szemben nehezen képviseljük magunkat? Ezzel szemben milyen érzés, amikor kiállsz magadért? Ja, hogy akkor meg mások mondják, hogy nagypofájú vagy? Mi a megoldás?

Kapcsolataidban úgy érzed, hogy alárendelődsz a másik miatt? Esetleg sokkal előrébb van számodra, hogy a másik szükségleteivel foglalkozz, mint saját magadéval?

Vagy éppen ellenkezőleg? Kaptál már olyan visszajelzést, amiben zárkózottnak, megközelíthetetlennek tartottak? Van úgy, hogy szeretnél nyitni a másik felé, de valami miatt az mégsem megy? Sem a túl szűk (szigorú) sem a túl tág (megengedő) határok tartása nem vezetnek a kiteljesedett élet felé. Hol az egészséges határ?

Az est folyamán ezeket a kérdéseket boncolgatjuk. Ha bármelyikről eszedbe jut egy személyes történeted és el is meséled nekünk, akkor mi azt színpadra rakjuk, hogy egy új perspektívából láthassunk rá közösen. Vagy ha úgy szeretnéd, csak nézd meg nézőtársaid történetét, hogy annak tanulságait feldolgozva, izgalmas élménnyel térj haza!

Az est különlegessége, hogy Kriston Andrea az évtizedek alatt felhalmozódott tanulságos tapasztalatait osztja meg ebben a témában. Az est oldottságot teremtő aktivitással indul, ami élményt ad, ami során közelebb kerülhetsz társadhoz, vagy megismerkedhetsz másokkal.


Szakértő: Kriston Andrea
Társulatunk színészei: Kovács Gábor, Kukoda János, Oborny Beáta, Papp Zsuzsanna, Vadas István
Zenész: László Lilla és Jagodics Edit
Játékmester: Bíró Éva Gabriella

Az előadás hossza 120 perc.

Jegyvásárlás:
https://bethlenszinhaz.jegy.hu/program/na-itt-a-hatar-elmeny-es-onismereti-szinhaz-113533?fbclid=IwAR3GkSfOzSKy36Bt7LKIwpUpEM-aGzk0x-4fHcDzyVYUXHdbElhlBVqECDc

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?