Ne hagyd, hogy megtévesszenek! - 2019.04.25. -

Sokan, sokféleképpen próbálnak intim torna néven félrevezetni különböző más módszerekkel, miközben ezt a fantázianevet Kriston Andrea alkotta meg, és a Kriston-módszer teljes egészében a saját fejlesztése.

Ne hagyd, hogy megtévesszenek!

Szakmai meggondolásból a következőket nem javaslom, és ne gondold, hogy a felsoroltak azonosak a KRISTON INTIM TORNÁVAL:

Hüvelyi súlyok használata - függöleges testhelyzetben a folyamatos szorítás során összehúzott izmokban csökken a vérkeringés. Ezért kevesebb tápanyag kerül ide, így az izmok nem tudnak megfelelően fejlődni. Ugyanakkor a szorítottság miatt a vénákban lelassul a keringés, feszülésnek van kitéve az érfal. Sokan számoltak be aranyérről, mint mellékhatás. 

A torna nem egyezik meg a Kegel-gyakorlatokkal - Kegel mint férfi, mint nőgyógyász másképp közelítette meg az altesti védelem oktatását, mint ahogyan azt a Kriston-módszer teszi. 

A KIT nem csupán szorítgatás - vagyis nem segít sem a vizeletelzáró szorítgatás, sem pedig a "buszmegállós húzogatós gyakorlatsor", és nem azonos a női tornák végébe beépített szorítgatással sem. Ezek nem elemei a Kriston Intim Tornának. A KIT gyakorlatainak sorrendje, minősége eredményeként garantált a változás. 

A Kriston Intim Tornához nem ajánlott semmilyen izomingerlő szerkezet - sőt, semmit sem helyezünk a hüvelybe (tampon, golyó, mérőeszköz, fatojás, menstruációs kehely stb.), hogy annak szövetei a legszabadabban mozoghassanak. A sportban, ahol a legnagyobb izomfejlesztés a cél, már rég abbahagyták az ilyen jellegű "tréningeket", mert nem bizonyult hatékonynak. 

Mindig csak hivatásos Kriston-trénerhez fordulj, őket ide kattintva megtalálod!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?