Miről szól a Kriston-módszer? - 2019.03.14. -

Az intim szerveink is a miénk, és fontos a védelmük. A Kriston Intim Torna ebben segít!

Miről szól a Kriston-módszer?

Az intim szervek egészségvédelméről szól a Kriston-módszer, ami lehet, hogy elsőre kicsit furcsának és kínosnak tűnik, de nagyon fontos, hogy ezeket is védjuk. Biztosan tudjátok, hogy mennyi az intim tünetekben való érintettség, mint pl. megfoganási nehézség, endometriózis, PCOS, merevedési zavar, korai magömlés, inkontinenia, aranyér, stb...

Azon vagyunk, hogy tudatos életvezetéssel, ezen tünetek okafogyottá váljanak. Ennek érdekében az alaptréningen három dolgot teszünk: 1. Elsajátítjuk a Kriston Intim Torna helyes mozgásait, amik csúcsformába hoznak "ott lent". 2. Megtanuljuk azon érzelmeket átformálni, amik kapcsolatban vannak az intim szervek működésével. 3. Tudatos szokásokat alakítunk ki az egészségvédelem érdekében. 

A tréningek által nagyobb örömet fogsz megélni az életed minden területén, és más létezési formát tapasztalhatsz meg, ha a természetesség jár át téged az intim testrészeiddel kapcsolatban. 

Minden modul különböző célokat tűz ki maga elé, olvasd el, melyek ezek:

Kriston Intim Torna Nőknek

Kriston Intim Torna Férfiaknak

Gésák Titka

Gézák Titka

Gólyatréning

KIT Beszélgetések

Kriston Fitness

Kriston Diákprogram Lányoknak

Kriston Diákprogram Fiúknak

Trénerképzés

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?