Miért szükséges a férfiaknak minden nap gyakorolni a KIT tréninget? - 2019.06.27. -

Sok férfinak talán furcsának tűnhet, hogy nap mint nap tornáztassa a hímvessző, a végbél, a prosztata alatti és a here fölötti izmait. Pedig ez alapfeltétele annak, hogy ezek az izmok még idősebb korban is elvárásaik szerint működjenek.

Miért szükséges a férfiaknak minden nap gyakorolni a KIT tréninget?

Ha a húgycsőből nehezen ürülnek ki az utolsó vizeletcseppek, ha inkább csordul, mint lövell a vizelet, a sperma, és a pénisz merevedése sem olyan határozott, mint volt, akkor már renyhébbek az izmok, mint normálisan.

A KIT-tréningeken a férfiak szexuális teljesítőképességük fokozásának, valamint a korai magömlés megoldásának módszereivel is megismerkednek. Megtanulhatják, hogy miként lehetnek jobb, figyelmesebb szeretők. Az elsajátított tréning könnyen beépíthető a mindennapokba, s akár a fogmosás, automatikussá válhat, így néhány perc alatt mindennap tehetünk valami nagyon fontosat az egészségünkért.

A tréning végzésével elérhető:

• a szexuális vágy és teljesítmény növelése, intenzívebb szexuális élmény;

• a hímvessző, a végbél és a prosztata alatti izom erősítése;

• a nemi szervek működési hatékonyságának fokozása (a prosztata, a here hormon- és spermatermelő funkciójának növelése);

• a magömlés szabályozása;

• a gáttájék ereinek védelme, a vérkeringés fokozása;

• a könnyedebb székletürítés;

• a műtéti hatás eredményes megőrzése (például aranyérnél), a műtéti szövődmény csökkenése (a prosztata eltávolítását követő vizeletvesztési tünet csökkentése vagy megszüntetése, melynek sikeressége a tréning végzésén túl függ a szövetek állapotától is);

• az aranyér visszafejlődése (az eredeti tünet mértéke meghatározó).

A cikk eredetileg az NLC oldalán jelent meg. 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?