Mese a boldog végbélről és a büszke hüvelyről - 2019.05.16. -

Ez a mese igaz történeten alapul, bármely hasonlóság akár a saját szerveiddel nem a véletlen műve. Varga Éva írása.

Mese a boldog végbélről és a büszke hüvelyről

Egyszer volt, hol nem volt, valahol a Nagy Gátizom környékén, a titokzatos Kismedence mélyén élt a szép, erőteljes, kb.10 cm. hosszú Végbél közvetlen a gyönyörű Hüvely szomszédságában. A Végbélt, szegényt, sok nehézség érte élete folyamán: gazdája, Pannika, komoly terheket cipelt, úgy fizikai mint lelki síkon. Gyakran szenvedett székrekedésben is, még egy altesti műtéten is átesett. A Végbél fala a sok megterhelés miatt elgyengült és fáradtan rádőlt a Hüvelyre. Sérvet kapott szegény.

Szomszédnője, a szépséges Hüvely is sok megpróbáltatásnak volt kitéve élete során. Fiatalon élvezetes, vidám életet élt, szűk volt és szoros. Aztán gyermekek vándoroltak át rajta az Életbe, amit Ő boldogan segített, és tudomásul vette, hogy lánykori karcsúsága már csak emlék, de még így megasszonyosodva is sok szép élményt adott és kapott. Ám Pannika sok nehéz cipekedése, sokasodó lelki és párkapcsolati problémái, a műtétje Őt is megviselte. Nem örült hát, hogy szomszédja, a Végbél ránehezedik, összenyomja, belepréseli magát.

Másik oldali szomszédja, a kedves, gyöngéd Húgyhólyag is megszenvedte szomszédai sokasodó gondjait: a az elerőtlenedő izmok miatt a Gátra nehezedő nyomás megnőtt, a szervek lejjebb süllyedtek, a Húgycső is picit kimozdult eredeti helyzetéből, és ez már elég volt ahhoz hogy Pannikának a vizeletürítéssel is gondjai legyenek.

Az orvos fejcsóválva végbélsérvről, hüvelygyengeségről, inkontinenciáról beszélt. Azt már csak Pannika tudta, hogy intim élete is zsákutcába jutott…
Műtétet javasoltak. Pannikának nem igazán akaródzott műtőasztalra kerülni, félt. Ekkor egyik barátnője mesélt neki a Kriston Intim Tornáról. Biztatta, próbálja ki, rajta is segített. Neki aranyér keserítette az életét. A torna hatására mellesleg a mensese is rendszeressé vált és a párja is egekig dicséri az izmos, szűk hüvelyét.

“Nincs mit vesztenem” gondolta Pannika és beiratkozott a tréningre. Lelkesen csinálta minden nap az ott megtanult gyakorlatsort, és hitetlenkedő boldogsággal tapasztalta, hogy pár hét után megemelkedett a Gátizom, visszahúzódott a végbélsérv, nem csöppent el a vizelet….a Hüvely pedig olyan gyönyörűségesen szorított, mint lánykorában.
A Végbél ismét boldog volt, a Hüvely pedig büszke varázslatos új önmagára….
Pannikának megújult nőiességével önbizalma is visszatért, kedvesével tovább erősítették intim szervei rugalmasságát, erejét, mindannyiuk legnagyobb örömére.

Varga éva tréner Miskolcon oktat. Kattints ide és nézd meg aktuális tréningjeit! 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?