A Kriston Intim Torna több, mint testmozgás - 2019.03.21. -

Az intim témához nem lehet úgy hozzányúlni, mint egy tenyérgimnasztikához, sokkal mélyebb és komplexebb megértés szükséges a mozgástanuláshoz.  

A Kriston Intim Torna több, mint testmozgás

Ennek során rengeteg szempontváltást hozunk létre. Ha valami történt velünk például kiskorunkban, kamaszkorban, vagy akár a felnőtt lét során, ami traumatizált minket, akkor hajlamosak vagyunk ezeket a szőnyeg alá söpörni. Viszont, ha nem foglalkozunk velük, nem dolgozzuk fel őket, akkor magunkra aggatjuk, mint újabb stresszforrást, és azzal a hittel élünk, hogy ezt bírjuk. Valójában pedig vasgolyókként láncoljuk magunkhoz a nehézségeinket, miközben szárnyalni szeretnénk.

A Kriston Intim Torna tréninggel ezeket a láncokat segítünk leoldani. Rengeteg bűntudatot, szégyent szüntetünk meg csupán azzal, hogy másképp nézünk magunkra, és mindarra, ami velünk történt. Így egy könnyebb lélekkel tudunk már hozzálátni a mozgáshoz, meg a tanfolyam végén kiröpülni a nagyvilágba. 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?