Kriston Fitness 2019-ben is folytatódik! - 2018.12.20. -

A nagy sikerű, egész testet és lelket megmozgató torna az új évben is várja azokat a nőke, akik szeretnének gondoskodni fittségükről úgy, hogy közben megóvják az altesti szerveiket.

Kriston Fitness 2019-ben is folytatódik!

Minden szerdán különleges alkalomra gyűlnek össze a nők a Kosztolányi Dezső Gimnáziumban, az első kerületben. Ezen a helyszínen tart Kriston Andrea személyesen hetente Kriston Fitnesst, mely szívügye, hiszen a torna eredményei "tetől talpig, kívül és belül" megmutatkoznak. Mára már köztudott, hogy a helytelen testedzés következménye lehet a vizeletvesztés, az aranyér, a méh-, hólyagsüllyedés. Azonban a rendszeresen végzett Kriston-módszeren alapuló mozgással intenzív testi, kozmetikai és pszichoszomatikus hatások várhatók, az alhasi szervek védelme mellett.

A Kriston-módszer az alhas szerveidről gondoskodik, miközben minden testrészed megkapja a kívánt fizikai ingert a kirobbanó formához.

A minőségi gimnasztika különleges elemei: arcfiatalító, látás-, hallás javító torna, alakformálás, anyagcsere gyorsítás, gerinc-, izületvédelem, stresszoldás és pszichoszomatikus hatás. Az utolsó fél órában gyakorlóóra az Intim Tornát végzett hallgatók számára.

A Kriston módszer mottója itt a gyakorlatban valósul meg: Kívül formál, belül óv!

A foglalkozásokat tartja: KRISTON ANDREA, 2019. januárjától ismét! Első alkalom: 2019. január 2.

Helyszín: 1. ker. Kosztolányi Dezső Gimnázium lány tornaterme. Minden SZERDÁN 18.30-20.00-ig!

Ár: 2500 Ft/alkalom, 18 000 Ft/8 alkalom.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?