Kriston ajándékutalvány az ünnepekre - 2021.12.18. -

Lepd meg szeretteidet olyan élménnyel, mely egy egész életre szól!

Kriston ajándékutalvány az ünnepekre

Idén is vásárolhatsz Kriston ajándékutalványt, mellyel meglepheted szeretteidet az ünnepekkor!

 

1.) A rendeléshez írj egy emailt a tanfolyam@intimtorna.hu címre. Leveledben szerepeljen, hogy milyen tréningre* szeretnél utalványt vásárolni, valamint a számlázási adatokra is szükségünk lesz.

2) Mi egy munkanapon belül küldünk a számlázási email címre egy díjbekérőt a tréningnek megfelelő árról, melyben szerepelni fognak a fizetés részletei.

3) Az összeg befizetése után nyomtatható formában küldjük számodra az utalványt.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított két évig érvényes és előzetes bejelentkezés alapján váltható be Kriston Andreának bármely, az utalványon megnevezett tréningjére.

 

Boldog, békés ünnepeket és egészségben gazdag boldog új évet kívánunk,

Kriston csapat

 

*Bármely Kriston Andrea által tartott foglalkozás: Kriston Intim Torna nőknek, Kriston Intim Torna férfiaknak, Kriston Gésák titka, Kriston Gézák titka, Kriston Gólyatréning, Kriston Gyakorlóóra, Kriston Fitness, Kriston Edzőtábor, Kriston Beszélgetés, workshopok (például: ENDometriózis, Fiúnak várt lányok, stb.)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?